Alka - nam położna na szkole rodzenia powiedziała, żeby spakować tak z pięć pieluszek tetrowych. Żeby było czym przykryć Młodego jak się urodzi i położą mi go na brzuchu, żeby aż tak ciepła nie tracił; żeby ewentualnie zamoczyć i w trakcie porodu przecierać zwilżoną pieluszką czoło, twarz itp; jakby Młody ulewał przy karmieniu; no i właśnie na wyjście.
reklama
ewelina26k
Fanka BB :)
bo może w szpitalu nie ma tak mi się skojarzyło bo jak leżałam w szpitalu jedyne lusterko w windzie byłoA lusterko po co?
niki222
O kurcze, na to nie wpadłam. Ale poważnie, to sama jestem ciekawa,powiedzą mi w czwartek na szkole to dam Wam znaćsorry a przy czym mamy malować rzęsy ;p )) Ja sobie kupiłam pierwsze lusterko w życiu do szpitala
Mami91
ja to jak lezalam to nawet tesciowa mi prostownice, suszarke do wlosow wziela :d
a w torbie mam spakowany tusz do rzes, kredke do oczu, fluid i lusterko bo strach na mnie patrzec jak nie ogarnieta jestem i w ogole mi wstyd jakos tak
a w torbie mam spakowany tusz do rzes, kredke do oczu, fluid i lusterko bo strach na mnie patrzec jak nie ogarnieta jestem i w ogole mi wstyd jakos tak
Alice_1
Mami dobre to mnie powaliłaś z tym zestawem do szpitalaJak ja byłam w szpitalu, to nikt na wygląd nie zwracał uwagi. Mne to tylko drażniły włosy, że nie są takie jak powinny hiii
niki222
Wiecie, coś mnie dziś naszło i spakowałam torbę dla niuni-hmmm mam nadzieję, że to nie jakieś przypuszczenia. Ale po Citronce pomyślałam, że może już czas.
A.rozłożył wczoraj łóżeczko, materacyk zamówiłam ten co Melisa polecała,pościel wyprana choć i tak maleństwo nie będzie pod nią spało.Ehhhh:-).
A.rozłożył wczoraj łóżeczko, materacyk zamówiłam ten co Melisa polecała,pościel wyprana choć i tak maleństwo nie będzie pod nią spało.Ehhhh:-).
reklama
Anastazzja
Niki..u mnie tak samo pościel jest, ale nie będzie w niej spała mała póki co ale ubrałam kołderkę (i zapakowałam), bo będzie używana jako kocyk tzn jak np. będziemy chcieli ją położyć na chwilkę na kanapie np. u teściów czy u moich rodziców, żeby miała swoją rzecz kocyki swoją drogą ale pościel wydaje mi się przyjemniejsza
ja w ogóle nie mam spakowanej torby..co gorsza nie mam nawet wszystkich rzeczy dla siebie... ale gadałam z P. i jutro/najpóźniej we wtorek wreszcie zamówię rzeczy, bo wiadomo jak teraz będą szły...
ja w ogóle nie mam spakowanej torby..co gorsza nie mam nawet wszystkich rzeczy dla siebie... ale gadałam z P. i jutro/najpóźniej we wtorek wreszcie zamówię rzeczy, bo wiadomo jak teraz będą szły...