reklama
Anastazzja
Fanka BB :)
ja planuję właśnie na wyjście ubrać bodziaka z krótkim rękawem, pajacyk, dodatkowe skarpetki, niedrapki, cienką czapeczkę, gruba czapeczkę i na to kombinezon poza tym kocykiem przykryć dzidzię w foteliku i do ciepłego samochodu
nice-girl
Melisa - u nas nie było wymogu, żeby mieć rożek. Ja co prawda miałam, ale ostatecznie go nie używałam, bo za ciepło w nim było małemu i mały był zawinięty w kocyk po prostu. Po porodzie tez mi go zawinięto w kocyk, a nie w rożek. No ale wiadomo - każdy szpital ma swoje wymogi.
Za szpitala to też na cebulkę małą ubiorę + kombinezon, wsadzę w fotelik i przykryję kocykiem. A co pod kombinezon to się zobaczy jeszcze, bo nie wiadomo czy będzie -15, czy może koło 0 stopni.
Za szpitala to też na cebulkę małą ubiorę + kombinezon, wsadzę w fotelik i przykryję kocykiem. A co pod kombinezon to się zobaczy jeszcze, bo nie wiadomo czy będzie -15, czy może koło 0 stopni.
Asteria
Wdrożona(y)
Jejku o czym wy juz myslicie ja tam nawet nie mam rzeczy przygotowanych a co dopiero myslec w co ja ja ubiore;P
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
to tak jak jaJejku o czym wy juz myslicie ja tam nawet nie mam rzeczy przygotowanych a co dopiero myslec w co ja ja ubiore;P
marys16
i ja
jestem ogólnie wyobcowana. bo większość z was ma już to wszystko poukładane i poustalane nie mówiąc o tym ze pokupowane a ja mam zamysł zorganizować sie jakoś do końca listopada. i po za tym mam listę!!! a to sukces
jestem ogólnie wyobcowana. bo większość z was ma już to wszystko poukładane i poustalane nie mówiąc o tym ze pokupowane a ja mam zamysł zorganizować sie jakoś do końca listopada. i po za tym mam listę!!! a to sukces
Mami91
dziewczyny a wogole to w co pakujecie sie do szpitala bo ja mam taka mala walizke i chyba w to sie spakuje bo troche tych rzeczy jednak jest.
i niewiem czy juz zaczac sie pakowac czy jeszcze czekac.
co radzicie?
badzcie dobre koleznaki hihi
co radzicie?
Dorotka_23
Ja zaczęłam w taką sportową torbę ale ta mała walizeczka to chyba lepszy pomysł. Powoli już wkładam ale nie tak od A do Z. Poprostu jak coś kupuję to wkładam do torby zamiast do szafy żeby potem nie szukać. Koszulki też wyprałam i włożyłam.dziewczyny a wogole to w co pakujecie sie do szpitala bo ja mam taka mala walizke i chyba w to sie spakuje bo troche tych rzeczy jednak jest.
co radzicie?
reklama
myszka2607
Melisa, ja miałam rożek, już nie pamiętam czy jest na tej ujastkowej liście, ale mi się przydał.
Ja byłam spakowana do średniej walizki i było mi tak dobrze, łatwo wszystko znaleźć.
Ja byłam spakowana do średniej walizki i było mi tak dobrze, łatwo wszystko znaleźć.