reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba do szpitala - propozycje

Ja mam co prawda jeszcze czas do pakowania, ale jak dwa razy już byłam w szpitalu, to wiem ile sam szlafrok może miejsca zająć i chyba też się skuszę na walizeczkę. A rzeczy dla maleństwa takie na wyjście to mi A. albo rodzice dowiozą. Żeby wszystkiego od razu nie brać, bo wyjdzie dwie walizki:-D

reklama
Niby takie pierdoły ale koszt jednak jest...ja też tak naprawdę zakupy to mam przed sobą. Mam tylko wózek i ubranka 56 i 62. A jeszcze tyleee kasy pójdzie

A ja nawet wózka nie mam i jakoś wizji kupna konkretnego też nie.Ubranka jak się okazało mam, uzbierało się tego:).Ale coś czuję, że jeszcze dokupię, dla samej radości kupna ciuszków dla maleństwa:-).I zostanie mi wanienka, kosmetyki i dodatki. A to wszystko niby małe rzeczy a uzbiera się pewnie z 600zl jak nie więcej.

niki za wózkiem to już trzeba się rozejżeć:) uzbiera się na pewno.. i to pewnie więcej bo ja moją listę mocno okroiłam. a w pierwszej ciąży kupowałam wszystko jak leci z tych list wyprawkowych i wyszło duużo więcej:D

niki za wózkiem to już trzeba się rozejżeć:) uzbiera się na pewno.. i to pewnie więcej bo ja moją listę mocno okroiłam. a w pierwszej ciąży kupowałam wszystko jak leci z tych list wyprawkowych i wyszło duużo więcej:D
Wiem, że masz rację, ale może nam się uda wózek z odzysku dostać:),roana. Więc fajna duża gondola-super na zimę:-).Ja znalazłam na jednym blogu fajną listę wyprawkową - i według tej listy sobie powolutku odchaczam:-D.A kosmetyki dla maleństwa kupię z Rossmanna.Pieluszki jednorazowe też mam-koleżanki synuś tak szybko wyrósł, że jej sporo zostało dla mnie:).Tak w ogóle to mi się trafili fajni znajomi, zawsze coś w spadku dostanę:-).

a ja wózek zamierzam kupić dopiero luty marzec albo jeszcze później.
ubranka dostałam od znajomej a część została po córce. tak więc nie muszę nic kupować co mnie oczywiście cieszy. jak do tej pory kupiłam tylko rożek i nic więcej :D

reklama
Do góry