reklama
jasani
Fanka BB :)
Sa tabletki, które możesz brac w trakcie karmienia. Są też prezerwatywy. Zrób kolejny test albo idź na betę jutro. Teraz szanse są pół na pół.Nie chcemy już więcej dzieci, nie chciałam też brać żadnych tabletek dopóki karmie córkę piersią, miałam w planach oczywiście antykoncepcje...
oj zawsze jest jakieś odstępstwo od reguły i nigdy być pewnym się nie da. Jutro zrobię test, interesuję mnie czy którejś z Was się tak przytrafiłoTest jest nie ważny, po co się nim martwisz, już po 15 minutach nie można się nim sugerować, a co dopiero po kilku godzinach
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
I jak, zrobiłaś dzisiaj test?
Kurcze, załamuje mnie to w jakiej niewiedzy kobiety wciąż żyją. Karmienie piersią to żadna antykoncepcja, stosunek przerywany to w ogóle chory pomysł, są tabletki które można stosować przy karmieniu piersią albo prezerwatywy przecież, jakieś pianki, globulki czy co tam jeszcze
A ja nie rozumiem w ogóle kontekstu Twojej wypowiedzi... Jaki ma ona sens?? Co chciałaś przekazać pisząc?Kurcze, załamuje mnie to w jakiej niewiedzy kobiety wciąż żyją. Karmienie piersią to żadna antykoncepcja, stosunek przerywany to w ogóle chory pomysł, są tabletki które można stosować przy karmieniu piersią albo prezerwatywy przecież, jakieś pianki, globulki czy co tam jeszcze
Tak jakiś czas temu i znów taka sama sytuacja że cień cienia po godzinieI jak, zrobiłaś dzisiaj test?
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Nie sprawdzaj po godzinie, tylko po pięciu minutach i do kosza. Chyba że jest inny czas podany na instrukcji. To nie jest takie trudne.Tak jakiś czas temu i znów taka sama sytuacja że cień cienia po godzinie
Jeżeli byś nie była w ciąży to by się druga kreska nie pojawiła nawet po godzinie. Ja tak miałam na tym pkytkowym. Zrobiłam po 5 min nic nie było a jak wróciłam po służbie to na teście druga lekka kreska. I teraz jestem w 23 tyg.
Zrób sobie test strumieniowy o czułości 10. Nasikaj w pojemnik wsadz ten test i zobaczysz [emoji4]
Zrób sobie test strumieniowy o czułości 10. Nasikaj w pojemnik wsadz ten test i zobaczysz [emoji4]
reklama
Fado123
Fanka BB :)
Nie prawda ,ja zawsze jak zajrzałam do kosza, to na tescie pojawila się 2 kreska ,a w ciąży nie byłam, jeśli pojawił by się cień do 5 min ,to jak najbardziej ciąża, uważam że autorka w niej nie jest ,ale idź na bete ,będziesz mieć 100% pewności ,a tak się niepotrzebnie zadreczaszJeżeli byś nie była w ciąży to by się druga kreska nie pojawiła nawet po godzinie. Ja tak miałam na tym pkytkowym. Zrobiłam po 5 min nic nie było a jak wróciłam po służbie to na teście druga lekka kreska. I teraz jestem w 23 tyg.