reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy... Już sama się gubię....

Nie chcemy już więcej dzieci, nie chciałam też brać żadnych tabletek dopóki karmie córkę piersią, miałam w planach oczywiście antykoncepcje...

reklama
Nie chcemy już więcej dzieci, nie chciałam też brać żadnych tabletek dopóki karmie córkę piersią, miałam w planach oczywiście antykoncepcje...
Sa tabletki, które możesz brac w trakcie karmienia. Są też prezerwatywy. Zrób kolejny test albo idź na betę jutro. Teraz szanse są pół na pół.

Test jest nie ważny, po co się nim martwisz, już po 15 minutach nie można się nim sugerować, a co dopiero po kilku godzinach
oj zawsze jest jakieś odstępstwo od reguły i nigdy być pewnym się nie da. Jutro zrobię test, interesuję mnie czy którejś z Was się tak przytrafiło

Kurcze, załamuje mnie to w jakiej niewiedzy kobiety wciąż żyją. Karmienie piersią to żadna antykoncepcja, stosunek przerywany to w ogóle chory pomysł, są tabletki które można stosować przy karmieniu piersią albo prezerwatywy przecież, jakieś pianki, globulki czy co tam jeszcze 🤦‍♀️

Kurcze, załamuje mnie to w jakiej niewiedzy kobiety wciąż żyją. Karmienie piersią to żadna antykoncepcja, stosunek przerywany to w ogóle chory pomysł, są tabletki które można stosować przy karmieniu piersią albo prezerwatywy przecież, jakieś pianki, globulki czy co tam jeszcze 🤦‍♀️
A ja nie rozumiem w ogóle kontekstu Twojej wypowiedzi... Jaki ma ona sens?? Co chciałaś przekazać pisząc?

Jeżeli byś nie była w ciąży to by się druga kreska nie pojawiła nawet po godzinie. Ja tak miałam na tym pkytkowym. Zrobiłam po 5 min nic nie było a jak wróciłam po służbie to na teście druga lekka kreska. I teraz jestem w 23 tyg.
Zrób sobie test strumieniowy o czułości 10. Nasikaj w pojemnik wsadz ten test i zobaczysz [emoji4]

reklama
Jeżeli byś nie była w ciąży to by się druga kreska nie pojawiła nawet po godzinie. Ja tak miałam na tym pkytkowym. Zrobiłam po 5 min nic nie było a jak wróciłam po służbie to na teście druga lekka kreska. I teraz jestem w 23 tyg.
Zrób sobie test strumieniowy o czułości 10. Nasikaj w pojemnik wsadz ten test i zobaczysz [emoji4]
Nie prawda ,ja zawsze jak zajrzałam do kosza, to na tescie pojawila się 2 kreska ,a w ciąży nie byłam, jeśli pojawił by się cień do 5 min ,to jak najbardziej ciąża, uważam że autorka w niej nie jest ,ale idź na bete ,będziesz mieć 100% pewności ,a tak się niepotrzebnie zadreczasz

Do góry