MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Wyrzuć ten test do kosza, jest NIEWAŻNY.Dziewczyny jak ja się denerwuje tym bardziej że okres świąteczny i moje myśli krążą wokół testu ciążowego i tego że maleństwo w domu a tutaj coś takiego widzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyrzuć ten test do kosza, jest NIEWAŻNY.Dziewczyny jak ja się denerwuje tym bardziej że okres świąteczny i moje myśli krążą wokół testu ciążowego i tego że maleństwo w domu a tutaj coś takiego widzę
On jest nie ważny więc nie masz czym się denerwować.Dziewczyny jak ja się denerwuje tym bardziej że okres świąteczny i moje myśli krążą wokół testu ciążowego i tego że maleństwo w domu a tutaj coś takiego widzę
Nie nakręcaj się. Zrobiłam milion różnych testów i też po kilku godzinach zdarzało mi się coś widzieć, nic nie to było. Zrób test jutro rano, sprawdź po czasie napisanym w instrukcji. Będziesz wiedzieć na czym stoisz.Właśnie martwi mnie ta kreska bo gdyby test był negatywny to chyba w ogóle jej być nie powinno a skoro jest to test coś wykrył CHYBA
A okres już normalnie wrócił? Karmienie piersią to żadna metoda antykoncepcji. Test po kilku godzinach leżenia uznaje się za nieważny.Martwi mnie to że sutki są bardzo wrażliwe i odczuwam dyskomfort kiedy karmie a nie mam problemów z laktacją