reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Noooo, to dla nas dzisiaj mały wielki dzień. Za 3 godz. mamy wizytę w szpitalu na badania połówkowe. Bardzo ciekawa jestem jak to będzie wyglądało bo tutaj to różnie bywa... Najważniejsze żeby sprawdzili czy z Maluszkiem wszystko OK, no i może dowiemy się kogo w sobie nosze :happy2:
Lecę się szykować...

reklama
Noooo, to dla nas dzisiaj mały wielki dzień. Za 3 godz. mamy wizytę w szpitalu na badania połówkowe. Bardzo ciekawa jestem jak to będzie wyglądało bo tutaj to różnie bywa... Najważniejsze żeby sprawdzili czy z Maluszkiem wszystko OK, no i może dowiemy się kogo w sobie nosze :happy2:
Lecę się szykować...
zycze samych dobrych wiesci !!!!!!!!moja siostra juz maial niedawno polowkowe w anglii tez robia skan i sprawdzaja czy dzidzia ma wszystko na miejscu powiedzieli jej tez plec:happy2: daj znac jak bylo;-)
kurcze a tu znowu leje i burza musze komputer wylaczyc :wściekła/y:

Lecę się szykować...

no to ja tez 3mam kciuki:-)napewno bedzie dobrze i daj znac koniecznie po wizycie:-)

mary_mary powodzenia:) ja również 3mam kciuki i czekam na dobre wieści:) ale Ci zazdroszczę że już będziesz miała po a ja muszę czekać do wtorku:(

Lecę się szykować...

tez trzymam kciuki, daj znac co i jak...
ja niestety musze jeszcze poczekac bo mam dopiero 6 lipca...

czekam na swoje połówkowe 01 lipca
super że już niektóre wiedzą kto tam sobie mieszka w brzucholkach :tak:

(..)
też mam 1 lipca:-Di już się doczekać nie mogę.... to już w sumie za tydzień... hiiii

Lecę się szykować...

mary pisz co tam Ci nagadali :-pi czy powiedzieli co będziesz miała....:tak:
ja do Ciebie jadę na 1 lipca.... hehe połówkowe o 8.30.... wyśpij się wcześniej lepiej ;-):-p
a ja do srody:-(
nie smuć się też czekam do środy i jak wiem że to już środa to jestem taka szczęśliwa.....:-)

Ja dzisiaj byłam u lekarza i dowiedziałam się, że póki co to wyglada na dziewczynke. Długo patrzyłyśmy na pupcie ale nic tam nie było więc wygląda na dziewczynke. Ja się oczywiściem nie nastawiam bo różnie z tą płcią bywa... Poza tym wszystko ok tylko mam jeść żórawinę bo mam za niski ciężar właściwy moczu. Troszkę hemoglibina niższa ale w sumie nie jest źle.

reklama
Ja dzisiaj byłam u lekarza i dowiedziałam się, że póki co to wyglada na dziewczynke. Długo patrzyłyśmy na pupcie ale nic tam nie było więc wygląda na dziewczynke. Ja się oczywiściem nie nastawiam bo różnie z tą płcią bywa...
Ciesze sie, ze dzidzia zdrowa:tak::-D:-D:-D

Najczestsze pomylki w 99% to takie, ze zamiast dziewczynki rodza sie chlopcy:-D. W druga strone bardzo zadko:tak:. Jak ja lezalam na porodowce, to rodzili sie sami chlopcy i prawie wszyscy mieli byc dziewczynkami!:szok:Moj mial byc niespodzianka i jedej dziewczyny synkie, a reszta to pomylki!:szok::szok::szok:

Do góry