reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny umówiłam pierwszy podgląd jajek i teraz patrzę że to 9dc (8dzien stymulacji) za późno prawda? Lekarz zalecił miedzy 5 a 8dc :/

reklama
Czuję się dobrze, ale po powrocie do domu (zajechaliśmy jeszcze na zakupy i obiad) wzmogło mnie takie zmęczenie i spałam przez 3 godziny. Już dawno tak nie miałam w ciągu dnia, chyba jednak trzymała mnie adrenalina, która puściła po powrocie do domu, stąd zmęczenie.

Mój cel to testowanie i ewentualna beta od 7dpo, czyli akurat za tydzień w sobotę. Jak będzie to się okaże:D

Wolałabym mieć jeszcze te 2 zarodki w zapasie w razie co, głównie dla spokojnej głowy, ale będzie co ma być.
Odpoczywaj kiedy tylko masz okazję, taka stymulacja i bycie na lekach to wyzwanie i wysiłek dla organizmu, więc jak najbardziej pozwól sobie na to.
Czekam razem z Tobą na wynik i trzymam kciuki za malucha który już na pokładzie i za te 2 walczące zarodki✊✊

reklama
Do góry