_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
weri gratuluję córci....
to już możesz się za sukienkami rozglądać ja jak wczoraj zobaczyłam śliczny różowy komplecik.... to uznałam że jednak chcę tą córę.... chociaż i tak czuję że będzie chłopiec:-)
a Ty piszesz że masz już dwa to w którym tygodniu byłaś ciąży że lekarz zrobił bez problemu??
ja jak byłam w 15 to mi powiedział że robi filmiki 3D ale dopiero między 20 a 24tyg... więc jak będę w pl to mam do niego iśc to zrobi mi film...
ale niestety muszę zostać tutaj... ze względu na złe samopoczucie i brak wolnego mojego D to znalazłam polskiego gina tu który też to robi i jadę do niego....
to już możesz się za sukienkami rozglądać ja jak wczoraj zobaczyłam śliczny różowy komplecik.... to uznałam że jednak chcę tą córę.... chociaż i tak czuję że będzie chłopiec:-)
trochę mnie zdziwiłaś bo przecież lekarze nie robią filmików wcześniej niż ok 20tyg...(...)Mam tez zdjecia i 2 filmiki z wczesniejszych wizyt wic od czasu do czasu jak mysle co on tam moze robic to oglądam....
A póki co to badania miałam wszystkie w porzadku oby tak dalej.Przede mna jeszcze ta glukoza no ale moze nie bedzie żle...
Napiszcie mi prosze dziewczyny czy wykonujecie te badania 3D u waszego gina czy jeżdzicie gdzies specjalnie no i co potrzebujecie-moze jakies skierowanie od prowadzacego gina-sory za te pytania ale to moja 1 ciaza i nie wiem a nie ma mnie kto pokierowac bo kolezanki nie miały czegos takiego....
Napewno odezwe sie jak wrócimy od gina ale wczesniej tez bede sledzic co u Was...
Pozdrawiam....
a Ty piszesz że masz już dwa to w którym tygodniu byłaś ciąży że lekarz zrobił bez problemu??
ja jak byłam w 15 to mi powiedział że robi filmiki 3D ale dopiero między 20 a 24tyg... więc jak będę w pl to mam do niego iśc to zrobi mi film...
ale niestety muszę zostać tutaj... ze względu na złe samopoczucie i brak wolnego mojego D to znalazłam polskiego gina tu który też to robi i jadę do niego....