reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Anja wpisujesz tyle lat, ile miałaś w dniu poczęcia, czyli 28 :happy2: A to drugie to miesiąc, w którym doszło do poczęcia

reklama
Ja najprawdopodobniej dostalam prezent w dzien kobiet :-) I wskazuje na to ze moj maluszek tez bedzie kobietka ale zobaczymy w ten piatek, wogole to jak zerklam teraz to marzec byl jedyna szansa na dziewczynke w tym roku!!!!! przynajmniej dla mnie hehe licze na to ze sie udalo hehehe. Tak sie nakrecam tymi rozmowami z wami ze jeszcze bardziej wytrzymac nie moge heheh
Żeby tylko Twoja dzidzia nie okazała się zbytnio wstydliwa i nie zasłoniła się rączką, albo nie zacisnęła nóżek! :-) Ja bym się wkurzyła! Tyle czekać na usg a tu NIC! Na szczęście moje młode spały przy ostatnim usg i widziałam wyraźnie dwie pipki :-) Byłabym w ciężkim szoku, jakby po porodzie okazało się, że to jednak chłopcy :szok:

Żeby tylko Twoja dzidzia nie okazała się zbytnio wstydliwa i nie zasłoniła się rączką, albo nie zacisnęła nóżek! :-) Ja bym się wkurzyła! Tyle czekać na usg a tu NIC! Na szczęście moje młode spały przy ostatnim usg i widziałam wyraźnie dwie pipki :-) Byłabym w ciężkim szoku, jakby po porodzie okazało się, że to jednak chłopcy :szok:

hehehe wkurze sie napewno ale mam jeszcze USG 3D tydzien pozniej w Polsce i nie rusze sie z gabinetu jezeli mi nie powie hehehe:-D

jesli ten chinski jest wierzytelny..tak stu procentowo dziewczynka..hehe..jeszcze nadzieja:-)najgorsze te rozczarowanie...ale nic na to nieporadzimy..ktory plemniczek byl silniejszy i zdrowszy..tego mamy teraz w brzuchalku:-)a zreszta..jeszcze macie szanse dziewczynki...i na dziewczynki i na chopczyki...chyba ja tu jedyna z trzecim jestem na forum..takze..pocieszajcie sie ze jeszcze bedziecie mialy szanse..hihih
byle by tylko zdrowko dopisalo..a kochac i tak bedziemy...:)))

jesli ten chinski jest wierzytelny..tak stu procentowo dziewczynka..hehe..jeszcze nadzieja:-)najgorsze te rozczarowanie...ale nic na to nieporadzimy..ktory plemniczek byl silniejszy i zdrowszy..tego mamy teraz w brzuchalku:-)a zreszta..jeszcze macie szanse dziewczynki...i na dziewczynki i na chopczyki...chyba ja tu jedyna z trzecim jestem na forum..takze..pocieszajcie sie ze jeszcze bedziecie mialy szanse..hihih
byle by tylko zdrowko dopisalo..a kochac i tak bedziemy...:)))
Odnośnie tego ostatniego zdania - jak zadzwoniłam do kumpeli zaraz po usg i trochę z wyrzutem powiedziałam, że będzie dziewczyna (bo ta koleżanka wróżyła mi chłopaka) to ona odpowiedziała - nie martw się, pokochasz jak swoje :)

Odnośnie tego ostatniego zdania - jak zadzwoniłam do kumpeli zaraz po usg i trochę z wyrzutem powiedziałam, że będzie dziewczyna (bo ta koleżanka wróżyła mi chłopaka) to ona odpowiedziała - nie martw się, pokochasz jak swoje :)
Niezle :-D:-D, ma poczucie humoru kobietka!:-):-):-)

anja ja jeszcze z trzecim dzidziolkiem:-D

ojojojo...to sie ciesze ze nie jestem sama:-Dbo czulam sie wyrozniona;-)hehehe
i widze ze tez masz juz 2 chlopczykow...to tak jak i ja:)))moze juz pisalas co bedzie trzecie...ale ja nie pamietam...:zawstydzona/y:ale zycze ci rowniez dziewczyki:-)przydala by sie taka jedna rodzynka..hehe
takze wiesz mniej wiecej co i ja czuje..jakby byl byc chlopiec..

reklama
moj ginekolog mówi na 100% ze chłopczyk naet ostatnio widzieliśmy małego siusiaczka na usg ale w sumie to nigdy nie wiadomo ile jest takich przypadków ze do konca mówia ze np. chłopiec a rodzi sie dziewczynki....
dal mnie wazne zeby było zdrowe....

Do góry