B
Bura
Gość
Anja wpisujesz tyle lat, ile miałaś w dniu poczęcia, czyli 28 A to drugie to miesiąc, w którym doszło do poczęcia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żeby tylko Twoja dzidzia nie okazała się zbytnio wstydliwa i nie zasłoniła się rączką, albo nie zacisnęła nóżek! :-) Ja bym się wkurzyła! Tyle czekać na usg a tu NIC! Na szczęście moje młode spały przy ostatnim usg i widziałam wyraźnie dwie pipki :-) Byłabym w ciężkim szoku, jakby po porodzie okazało się, że to jednak chłopcyJa najprawdopodobniej dostalam prezent w dzien kobiet :-) I wskazuje na to ze moj maluszek tez bedzie kobietka ale zobaczymy w ten piatek, wogole to jak zerklam teraz to marzec byl jedyna szansa na dziewczynke w tym roku!!!!! przynajmniej dla mnie hehe licze na to ze sie udalo hehehe. Tak sie nakrecam tymi rozmowami z wami ze jeszcze bardziej wytrzymac nie moge heheh
Dobrze... Ale ciągle liczę na to, że córunia zmieni płeć przed narodzeniemAggisa a dobrze dajesz miesiac poczecia??
Żeby tylko Twoja dzidzia nie okazała się zbytnio wstydliwa i nie zasłoniła się rączką, albo nie zacisnęła nóżek! :-) Ja bym się wkurzyła! Tyle czekać na usg a tu NIC! Na szczęście moje młode spały przy ostatnim usg i widziałam wyraźnie dwie pipki :-) Byłabym w ciężkim szoku, jakby po porodzie okazało się, że to jednak chłopcy
Odnośnie tego ostatniego zdania - jak zadzwoniłam do kumpeli zaraz po usg i trochę z wyrzutem powiedziałam, że będzie dziewczyna (bo ta koleżanka wróżyła mi chłopaka) to ona odpowiedziała - nie martw się, pokochasz jak swojejesli ten chinski jest wierzytelny..tak stu procentowo dziewczynka..hehe..jeszcze nadzieja:-)najgorsze te rozczarowanie...ale nic na to nieporadzimy..ktory plemniczek byl silniejszy i zdrowszy..tego mamy teraz w brzuchalku:-)a zreszta..jeszcze macie szanse dziewczynki...i na dziewczynki i na chopczyki...chyba ja tu jedyna z trzecim jestem na forum..takze..pocieszajcie sie ze jeszcze bedziecie mialy szanse..hihih
byle by tylko zdrowko dopisalo..a kochac i tak bedziemy...))
Niezle , ma poczucie humoru kobietka!:-):-):-)Odnośnie tego ostatniego zdania - jak zadzwoniłam do kumpeli zaraz po usg i trochę z wyrzutem powiedziałam, że będzie dziewczyna (bo ta koleżanka wróżyła mi chłopaka) to ona odpowiedziała - nie martw się, pokochasz jak swoje
anja ja jeszcze z trzecim dzidziolkiem