E
etna36
Gość
im to poszło w tepie ekspresowym, ja tez tak chcęno ba...ja tez, ale licze sie z tym
wlasnie ogladam m jak milosc i jak ta zaczela rodzic to czulam, ze tez chyba z wrazenia zaraz zaczne.....ale nic....
![]()
![Cool :cool2: :cool2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/cool2.gif)
![Cool :cool2: :cool2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/cool2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
im to poszło w tepie ekspresowym, ja tez tak chcęno ba...ja tez, ale licze sie z tym
wlasnie ogladam m jak milosc i jak ta zaczela rodzic to czulam, ze tez chyba z wrazenia zaraz zaczne.....ale nic....
![]()
no a jak miala takie juz mocne skurcze i tak szybko oddychala to mialam ochote oddychac z nia....im to poszło w tepie ekspresowym, ja tez tak chcę![]()
Mój "czop" o ile to był czop;-) Był mikroskopijny.. Ale brzuch bolał, więc może jednak?? Jak widać po Kasiuli odejscie czopa nie jest gwarancją rychłego porodu![]()
jestem super contenta)))))))) zapis KTG w normie, malutka zdrowiutenka, rozwarcie troszke wieksze, szyjki calkowicie nie ma, blony jak papierek
glut wyszedl w calosci, szyjka tak miekka ze mnie nie bolalo badanie rozwarcia (w ogole nie czulam), surcze sa ale na 50. Polozna daje mi maks 7 dni z naciskiem na sobote - mam koniecznie sie zglosic do szpitala, zbadać rozwarcie
))))))))))))) no chyba ze odejda wody lub zaczna sie bole - krzyzowe, ktore juz mam - stana sie bardzo mocne i moga byc nieregularne, lub zwykle - regularne co 8 minut.
Przewidywany czas porodu - do 8 godzin)))))))))))))))))))))))
Jestem super zadowolona![]()
jestem super contenta)))))))) zapis KTG w normie, malutka zdrowiutenka, rozwarcie troszke wieksze, szyjki calkowicie nie ma, blony jak papierek
glut wyszedl w calosci, szyjka tak miekka ze mnie nie bolalo badanie rozwarcia (w ogole nie czulam), surcze sa ale na 50. Polozna daje mi maks 7 dni z naciskiem na sobote - mam koniecznie sie zglosic do szpitala, zbadać rozwarcie
))))))))))))) no chyba ze odejda wody lub zaczna sie bole - krzyzowe, ktore juz mam - stana sie bardzo mocne i moga byc nieregularne, lub zwykle - regularne co 8 minut.
Przewidywany czas porodu - do 8 godzin)))))))))))))))))))))))
Jestem super zadowolona![]()
no a jak miala takie juz mocne skurcze i tak szybko oddychala to mialam ochote oddychac z nia....no i w ogole ekspresowy porod, pelny makijaz, fryzura ulozona normalnie pomarzyc....
![]()
Czesc dziewczyny, bylam dzis u ginekologa, oczywiscie spoznil sie godzine i ekspresowe badanie bez usg. Szyjka krotka tyle mi powiedzial, a jak zapytalam o porod to powiedzial ze moze sie zaczac w kazdej chwili- on nie jest w stanie tego okreslic. Wizyte mam za 2 tyg to bedzie 39tydz, dostalam skierowania na badania i troche sie niepokoje. A wiec morfologia, mocz to normalne ale dostalam tez na bilirub.całk , alat i aspat i nie wiem czy to normalne, rutynowe badania pod koniec ciazy czy cos sie dzieje a on mi niec nie mowi
Jak to jest u was ??