martolinka
Mama i nie tylko :-)
u mnie na wydruku z usg w 38w3d FL ma 6.98
mój wynik według szpitala odpowiada 33w6d a ja mam 38w5d według Om.... zawsze wszystko sie zgadzało a tu takie coś... sama nie wiem czy wierzyc tym pomiarom z usg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie na wydruku z usg w 38w3d FL ma 6.98
ja bym już nie przesadzała z tą dosłowną interpretacją wyników usg. szczególnie teraz- kiedy termin już tuż tuż...
wiadomo, że te pomiary- nawet na najlepszym sprzęcie- są niedokładne, a przypuszczalne...
a co dopiero z terminem... czy wśród rozpakowanych były szczęściary co urodziły w terminie? obojętne czy to z OM czy USG??
a co dopiero z terminem... czy wśród rozpakowanych były szczęściary co urodziły w terminie? obojętne czy to z OM czy USG??