malina1979
;)
Z googla to ja już jestem wyedukowana, tylko, że jest sporo sprzecznych informacji.. Nie ma nawet jasno powiedziane jak stwierdzić, czy to jest to czy nie? Są testy, ale gdzie robić? Jak, z krwi? Ile to trwa? Nie mam za dużo czasu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja dopiero wróciłam z wizyty, bo najpierw badanie, potem USG, potem KTG 30 minut.
Najważniejsze to z dzidzią wszystko OK.
na posiew z pochwy czeka się 7 dni!!! a nie miałaś robionego wcześniej?Z googla to ja już jestem wyedukowana, tylko, że jest sporo sprzecznych informacji.. Nie ma nawet jasno powiedziane jak stwierdzić, czy to jest to czy nie? Są testy, ale gdzie robić? Jak, z krwi? Ile to trwa? Nie mam za dużo czasu.
na posiew z pochwy czeka się 7 dni!!! a nie miałaś robionego wcześniej?
ja miałam robione 2 razy- raz standardowo, a 2 raz bo w moczu był jakiś nieliczny śluz i lekarka powiedziała, że dla świętego spokoju lepiej zrobić jeszcze raz...
to lekarz ginekolog pobiera- przynajmniej tak było u mnie...
na posiew z pochwy czeka się 7 dni!!! a nie miałaś robionego wcześniej?
ja miałam robione 2 razy- raz standardowo, a 2 raz bo w moczu był jakiś nieliczny śluz i lekarka powiedziała, że dla świętego spokoju lepiej zrobić jeszcze raz...
to lekarz ginekolog pobiera- przynajmniej tak było u mnie...
u nas w laboratorium niby 5 dni ale jak dzwonil moj W to mu powiedzieli ze nawet po 3 dniach moze dlatego ze robi sie to bezposrednio w laboratorium a nie u gina
a to jakis skrót ma jakis? bo ja na wypisie mam wyniki morfologii i cos jeszcze a pobrali wymaz i zastanawiam sie czy tam wlansie to zapisane jest