reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Z googla to ja już jestem wyedukowana, tylko, że jest sporo sprzecznych informacji.. Nie ma nawet jasno powiedziane jak stwierdzić, czy to jest to czy nie? Są testy, ale gdzie robić? Jak, z krwi? Ile to trwa? Nie mam za dużo czasu.

reklama
A ja dopiero wróciłam z wizyty, bo najpierw badanie, potem USG, potem KTG 30 minut.
Najważniejsze to z dzidzią wszystko OK.

super ze Malwina Ci numeru nie wywinela:-)

a ja dzis na 14 mam gina i licze ze mi powie ze mam spore rozwarcie i ze mam jechac juz do szpitala bo juz nie wyrabiam...:-:)-(

te klykciny to opryszczka typu 2 narzadow rodnych ? jezeli tak to to chyba jest wskazanie do cc ale ze lekarz nie potrafi tego zidentyfikowac :confused2:

ja ide dzisiaj na ten wymaz jednak nie trzeba tego robic u lekarza tylko w laboratorium pobieraja kosztuje to 30 zl wiec chyba nie tak duzo ...

Z googla to ja już jestem wyedukowana, tylko, że jest sporo sprzecznych informacji.. Nie ma nawet jasno powiedziane jak stwierdzić, czy to jest to czy nie? Są testy, ale gdzie robić? Jak, z krwi? Ile to trwa? Nie mam za dużo czasu.
na posiew z pochwy czeka się 7 dni!!! a nie miałaś robionego wcześniej?
ja miałam robione 2 razy- raz standardowo, a 2 raz bo w moczu był jakiś nieliczny śluz i lekarka powiedziała, że dla świętego spokoju lepiej zrobić jeszcze raz...
to lekarz ginekolog pobiera- przynajmniej tak było u mnie...

ja miałam robione 2 razy- raz standardowo, a 2 raz bo w moczu był jakiś nieliczny śluz i lekarka powiedziała, że dla świętego spokoju lepiej zrobić jeszcze raz...

ja czekalam podad 2tyg na wynik :angry::angry::angry::angry::angry:

Ola to zaciskaj mocno te kciuki:-)

u nas w laboratorium niby 5 dni ale jak dzwonil moj W to mu powiedzieli ze nawet po 3 dniach moze dlatego ze robi sie to bezposrednio w laboratorium a nie u gina

u nas w laboratorium niby 5 dni ale jak dzwonil moj W to mu powiedzieli ze nawet po 3 dniach moze dlatego ze robi sie to bezposrednio w laboratorium a nie u gina

a to jakis skrót ma jakis? bo ja na wypisie mam wyniki morfologii i cos jeszcze a pobrali wymaz i zastanawiam sie czy tam wlansie to zapisane jest

reklama
Do góry