reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Dziewczyny co do tego klucia szyjki to ja mam to samo:) ale to ewidetnie czuć że szyjka kuje, tak jakby igłą ktoś naciskał od środka i chciał się przebić i do tego uczucie że zaraz się zsikasz :-D sorki za szczerość:-D Wy też tak to odczuwacie??
mam dokładnie to samo plus takie "chwytanie" od dołu brzucha, przypomina @ ból.

Kasiula to sie nameczylas i zanudzilas za wszystkie czasy... no ale jak widac nic nie ruszy naszych maluchow poki same nie beda chcialy wyjsc :tak:

odpoczywaj a godzina zero napewno juz nie dlugo przyjdzie :*;-)

Kasiula
Mimo wszystko dobrze jednak ze ktoś się tym zainteresował... :tak:
Lepiej dmuchac na zimne... ;-)

ważen że jesteś już z nami i się tam nie stresujesz....:tak:
A Pawełkowi jak widać dorze w brzuszku :-)

Kasiula to juz masz za soba zapoznanie ze stresem i szpitalem. na drugi raz wiesz czego sie tam spodziewac :)

strasznie sie wynudzilam a synkowi widocznie dobrze i chce posiedziec troche w brzuszku ... racja wiem juz jak to wyglada i o tyle spokojniejsza jestem ale jak tam lezałam to mnie strach obleciał !! ze se nie poradze z bolem ... eh dzieki kochane ze jestescie :) odrazu lepiej sie robi na duszy jak sie wie ze ktos sie martwi itp ...

reklama
tez zakladam ze to co szybko przechodzi uklucia to nic groznego, a bol jak na @ to skurcz... tylko te na @ u mnie pojawiaja sie rzadko np. moze 3-4 razy na dzien wczoraj a ja juz bym chciala byc po :((
Kasiula dobrze ze jestes w dwupaku choc rozumiem i chec nie bycia w nim :p

Do góry