reklama
Ja mam na 15 wizytę u gina. Mam nadzieję, ze powie mi dzisiaj jakies konkrety, bo jak znów nic i każe przyjść za tydzień to się wścieknę. Kurcze, co tydzień ostatnio do niego chodzę i co tydzień 200zł
O kurnaśka to naprawde zdziera ja właśnie się tez obawiałam, że wizyty będą częstsze i kasy wiecej pójdzie, ale moja ginka tak sprawę rozwiązała że w przyszłym tygodniu mam przyjść do niej na odzdział i będę miała pobrany wymaz i penwie USG, następna wizyta 26.10 jeżeli wszytsko będzie ok. Babaka wie, że na macierzyński nie mam co liczyć więc może mnie oszczędza skoro nie widzi potrzeby, zawzse zaznacza, że jak sie będzie coś działo to mam dzwonić to wtedy wizytę przyśpieszymy.
Dziewczyny życzę samych dobrych wieści na wizytach :-)
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
a mi wymazu zadnego lekarz nie robil moze mysli ze zdazy na nasteonej wizycie za tydzien
A
aga4444
Gość
o matko to strasznie dużo ja nie wiem jak jest u was ale u nas położna środowiskowa może te szwy wyciągnąć za darmoNo te 200 zl to razem z usg, bo sama wizyta albo samo usg 130 zł.
Ale to jeszcze nic ostatnio w cenniku wyzytałam, ze zdjęcie szwów 180 zł płatne dodatkowo do wizyty czyli 130+180
KASIULA musisz się sama upomnieć o ten wymaz przynajmniej ja muszę
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
TO JEST JAKAŚ P_A_R_A_N_O_J_A!!!!!No te 200 zl to razem z usg, bo sama wizyta albo samo usg 130 zł.
Ale to jeszcze nic ostatnio w cenniku wyzytałam, ze zdjęcie szwów 180 zł płatne dodatkowo do wizyty czyli 130+180
No te 200 zl to razem z usg, bo sama wizyta albo samo usg 130 zł.
Hmmm ja płacę za wizytę 100 i w tym też zawsze mam wykonywane USG, nie ma może ekstra sprzętu, żeby nagrac filmik, posłuchać serduszka ale babka konkretna. Serducho poszłam posłuchać jak robiłam przezierność wtedy zapłaciłam u innego lekarza 150zł
kilolek
podwójna listopadowa mama
a no właśnie nie wiem cyz środowiskowa może. Zadzwonię juz po porodzie i zapytam jej. Bo jak nie to będę jechała do szpitala na izbę przyjęć na zdjęcie szwów, bo jeszcze nie zwariowałam zeby ponad 300zł za to płacić. A to jest jakiś 2 minuty całej robotyo matko to strasznie dużo ja nie wiem jak jest u was ale u nas położna środowiskowa może te szwy wyciągnąć za darmo
A
aga4444
Gość
no żeby 2 strasznie zdziera no ale cóż takie jego prawo...a no właśnie nie wiem cyz środowiskowa może. Zadzwonię juz po porodzie i zapytam jej. Bo jak nie to będę jechała do szpitala na izbę przyjęć na zdjęcie szwów, bo jeszcze nie zwariowałam zeby ponad 300zł za to płacić. A to jest jakiś 2 minuty całej roboty
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
A najgorsze jjest to dziewczyny,z e u nas u każdego lekarza takie ceny.Jest jedna przychodnia w której jest taniej, ale mają taki sprzęt, ze sam lekarz mówii, ze lepiej na usg iść gdzie indziej. No to bez sensu chodzić gdzie indziej do lekarza, a gdzie indziej na usg.