reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Hej kobietki!
Ja juz w domku po badaniu usg polowkowym:-):-):-)
Nasz wiercik zdrowy, ladny, i wszystko w porzadeczku z nim:-D:-D:-D
Wszystkie przeplywy krwi, tetnice, tetna itd sa w normie:-D
Wazy juz 407gram, jego stopki maja 2.5cm a SIURAK 4mm:szok::szok::szok:
Tak wlasnie tak: BEDE MIEC SYNKA:-D:-D:-D
Marzyla mi sie po cichu coreczka ale mialam przeczucie na synka a ostatnio przed zasnieciem wizje siuraka i jajeczek:-), i naprwde sie ciesze:-D
Beda chlopaki mieli wspolny pokoik, zabawki i ciuszki jede po drugim:tak:

reklama
royanna gratulacje.....:-D
siusiaczek już nie zmieni się w dziewczynkę.... hiiii
ale fajnie jak będziesz miała 2 chłopców....
rzynajmniej bez problemu będą się bawić i wogóle.....:tak:
ja jestem ciekawqa co zobaczę jutro .....:-p

Jestem od wczoraj bogatsza o nowe wiadomości na temat mojego ....... SYNECZKA!!!!!!!!!!!!!!Tak mówiła mi moja intuicja i się sprawdziło:-D To było niesamowite badanie . Gin pomierzyła aszystko od nosa , przez serce , głowe, nerki aż po przeliczenie liczby paluszków.:-)Maluszek jest całkiem zdrowiuśki i waży 386 g.Nie dał się pomierzyć jeżeli chodzi o długość mój wielkolud :-)Mamy piękny filmik ... cudna buzia i nawet siusiak jest ze zbliżenia - to będzie prezent na 18te urodziny:-DSynek czuł , że jest w centrum zainteresowania - prezentował swoje wdzięki jak tylko mógł:-)Naprawdę warto było iść na to badanie , jestem teraz zupełnie spokojna o zdrowie dzidzi;-)

A ja się dzisiaj dowiedziałam, ze mój synek będzie córeczką :-) No nic, muszę się oswoić z tą myślą.

Kasia, ale ja już wiem, że będzie chłopak :-)
zdjęcie (niepodważalnej męskości!!!) jest w topiku "pierwsze zdjęcia" :)) popatrz sobie na mojego Maciusia- jest na co :tak:

Hej kobietki!
Ja juz w domku po badaniu usg polowkowym:-):-):-)
Nasz wiercik zdrowy, ladny, i wszystko w porzadeczku z nim:-D:-D:-D
Wszystkie przeplywy krwi, tetnice, tetna itd sa w normie:-D
Wazy juz 407gram, jego stopki maja 2.5cm a SIURAK 4mm:szok::szok::szok:
Tak wlasnie tak: BEDE MIEC SYNKA:-D:-D:-D
Marzyla mi sie po cichu coreczka ale mialam przeczucie na synka a ostatnio przed zasnieciem wizje siuraka i jajeczek:-), i naprwde sie ciesze:-D
Beda chlopaki mieli wspolny pokoik, zabawki i ciuszki jede po drugim:tak:

Gratuluję kochane !!!
Jakieś chłopaki widzę w końcu się pojawiają :-)

KAŚKA K zobaczysz , że też będziesz mieć synka tak jak tego chcesz:-)
ROYANNA gratuluję Ci myślałam , ze mój synek już dużo waży (386) a tu mnie pobiłaś :-) a tych 4mm to tylko pogratulować :-)

Zapomnialam napisac, ze nasz synus bardzo wiercil sie podczas badania(Wiercik) i caly czas otwieral buzie jakby do nas gadal :) i lekarz smial sie, ze rosnie mi drugi gadula :) (bo bylismy z Maciejkiem i temu buzia sie tez nie zamykala). A jak badal co maly ma miedzy nozkami i zobaczyl jajeczka to synus zaslonil za chwile siusiak raczka-lapal go-ale lekarz sie zasmiewal :). I fajne uczucie bylo jak mu se galki oczne ruszaly:) I to wszystko widoczne bylo na zwyklaym usg a na 3d to tylko twarzyczke widac, ale bardziej z profilu, bo synus wtulal sie we mnie albo co chwila raczka zaslanial :)

Dziewczynki GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!! Ja tez się pochwalę..wróciłam z usg i dzidzia zdrowa....i...CÓRECZKA:-D tak bardzo się cieszę...i moje chłopaki też...

reklama
Do góry