reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

HEJ laseczki ja juz po wizycie...bedziwemy miec SYNECZKA:-)jestesmy tacy szczesliwi...jeszcze nie jestem w stanie w to uwiezyc:-)synek jest zdrowy,wszystkie paramtery w normie i jest bardzo ruchliwy:-)
Gratuluje Gosiu! Ale szczesciara z Ciebie! Bedziesz miec parke!

A swoja droga, coraz wiecej chlopcow sie pojawia:tak::-D:-D, ciekawe ilu jeszcze dziewczynka urosna siusiaki;-):-D

reklama
my również meldujemy się po badaniu
a jednak Martynka będzie miała siostrzyczkę
już teraz tańczy po domku i szykuje sukienki dla dzidzi

chciałam synka :sorry2:ale cieszę się między innymi ze względu na to że mamy tylko dwa pokoje i przynajmniej ciuszki które mam po martynce bardziej wykorzystamy

mąż się za głowę chwycił trzy baby będzie miał na karku hihiih:-D

najważniejsze cieszymy się że dzidzia zdrowa wszystko w normie
mam łożysko z przodu to narazie nic złego ale lekarze wolą jak jest z tyłu

jeśli będzie przodujące to raczej cc będzie się szykować

ale wcale tak nie musi być i narazie wszystko dobrze:tak:mam dużo odpoczywać
nie szaleć

GOSIU, KASIU i MAGDZIU GRATULUJE!!!!!! Ciesze sie ze wasze dzieci zdrowe i dobrze sie rozwijaja :-):-) nie ma nic lepszego jak takie wiesci !!!!

Gasiu no i mamy kolejnego rodzynka hehe. ciekawe jakie koncowe statystyki beda :-):-)

Gratuluje Gosiu! Ale szczesciara z Ciebie! Bedziesz miec parke!

A swoja droga, coraz wiecej chlopcow sie pojawia:tak::-D:-D, ciekawe ilu jeszcze dziewczynka urosna siusiaki;-):-D
dziekuje kochana!a chlopiec w babeczke sie juz nie moze zmienic??prawda??

chciałam synka :sorry2:ale cieszę się między innymi ze względu na to że mamy tylko dwa pokoje i przynajmniej ciuszki które mam po martynce bardziej wykorzystamy

mąż się za głowę chwycił trzy baby będzie miał na karku hihiih:-D

najważniejsze cieszymy się że dzidzia zdrowa wszystko w normie
mam łożysko z przodu to narazie nic złego ale lekarze wolą jak jest z tyłu

jeśli będzie przodujące to raczej cc będzie się szykować

ale wcale tak nie musi być i narazie wszystko dobrze:tak:mam dużo odpoczywać
nie szaleć

gratuluje coreczki!najwazniejsze ze zdrowe:-)

To tak jak ja chcialam coreczke;-), ale tez widze duzo plusow ze bedzie drugi synek! najwazniejsze ze maluszki zdrowe!!!

dziekuje kochana!a chlopiec w babeczke sie juz nie moze zmienic??prawda??
Na tym etepie ciazy to juz raczej nie:tak:Mozesz byc spokojna;-):-D

reklama
Cześć dziewczyny:)

Ja mialam wczoraj połówkowe USG:) oczywiście potwierdziły się moje przypuszczenia i będzie CÓRCIA:-) standardowe:) :-)

Super !!! Gratuluję :-)

A ja się wczoraj dowiedziałam, że jedna znajoma urodziła synka, a na wszystkich usg lekarz zapewniał ją, że będzie miała córeczkę! I teraz będzie gonił w różowych śpiochach, bo wszystko kupowali pod dziewczynkę :-p

Hehe ja się właśnie tego obawiam, że lekarz ciągle będzie zmieniał zdanie odnośnie płci :-)

Ja do wczoraj wszystko kupowałam niby unisex. Wczoraj dowiedziałam się, ze dziecięciu nic nie zwisa i jest dziewczynką. No i dzisiaj spojrzałam na te ciuszki i się okazuje, że córunia będzie wszystko miała błękitne, granatowe, z autkami.... Myślałam żeby to wszystko wydać, ale jeśli jednak córunia będzie syneczkiem ? :laugh2:

No to nieźle :-)

HEJ laseczki ja juz po wizycie...bedziwemy miec SYNECZKA:-)jestesmy tacy szczesliwi...jeszcze nie jestem w stanie w to uwiezyc:-)synek jest zdrowy,wszystkie paramtery w normie i jest bardzo ruchliwy:-)

WOW Gosia !!!
No widzisz będziesz miała parkę !!!

Gratuluję, najważniejsze, że dzidzia zdrowa !!!

a może się wymienimy i będziemy miały po parce hihi:-D:tak:

Ty wyrodna matko !!! Żartuję :-)

Do góry