reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Dziewczynki GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!! Ja tez się pochwalę..wróciłam z usg i dzidzia zdrowa....i...CÓRECZKA:-D tak bardzo się cieszę...i moje chłopaki też...

gratulacje.....:-D jutro ja się dowiem...
a że mi wszystko jedno to się i tak będę cieszyć...
ważne tylko żeby się dzidzia pokazała.....

Cześć dziewczyny:)

Ja mialam wczoraj połówkowe USG:) oczywiście potwierdziły się moje przypuszczenia i będzie CÓRCIA:-) strasznie sie ciesze:) znowu zmienil sie mi PTP i teraz jest na 27.11:) czyli w sobote zaczynamy 20 tydzien. Mała jest zdrowa i była bardzo spokojna przy badaniu. Nastepna wizyta dopiero 31.07. Gin powiedział że przy tak prawidłowo rozwijającej się ciąży nie ma potrzeby częsciej się spotykać:) Badania jakie mi zlecił to tylko morfologia i mocz czyli standardowe:) :-)

A ja się wczoraj dowiedziałam, że jedna znajoma urodziła synka, a na wszystkich usg lekarz zapewniał ją, że będzie miała córeczkę! I teraz będzie gonił w różowych śpiochach, bo wszystko kupowali pod dziewczynkę :-p

A ja się wczoraj dowiedziałam, że jedna znajoma urodziła synka, a na wszystkich usg lekarz zapewniał ją, że będzie miała córeczkę! I teraz będzie gonił w różowych śpiochach, bo wszystko kupowali pod dziewczynkę :-p
Ja do wczoraj wszystko kupowałam niby unisex. Wczoraj dowiedziałam się, ze dziecięciu nic nie zwisa i jest dziewczynką. No i dzisiaj spojrzałam na te ciuszki i się okazuje, że córunia będzie wszystko miała błękitne, granatowe, z autkami.... Myślałam żeby to wszystko wydać, ale jeśli jednak córunia będzie syneczkiem ? :laugh2:

Ja do wczoraj wszystko kupowałam niby unisex. Wczoraj dowiedziałam się, ze dziecięciu nic nie zwisa i jest dziewczynką. No i dzisiaj spojrzałam na te ciuszki i się okazuje, że córunia będzie wszystko miała błękitne, granatowe, z autkami.... Myślałam żeby to wszystko wydać, ale jeśli jednak córunia będzie syneczkiem ? :laugh2:
Mysle ze i cureczka spokojnie pochodzi w takich ciuszkach:tak:. Gorzej jakby bylo na odwrot:-D

reklama
HEJ laseczki ja juz po wizycie...bedziwemy miec SYNECZKA:-)jestesmy tacy szczesliwi...jeszcze nie jestem w stanie w to uwiezyc:-)synek jest zdrowy,wszystkie paramtery w normie i jest bardzo ruchliwy:-)

Do góry