reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziewczyny jakie igły i strzykawki polecacie? Jakie rozmiary? Mam problem z gonapeptylem, mam teraz dzielić dawkę na pół i niezbyt higieniczne wydaje mi się wbijanie dwa razy tej samej igły.Plus pierwsże wkłucie jest ciężko zrobić, a co dopiero drugie gdzie jeszcze muszę na igłę wcisnąć gumową nakładke 🤦🏻‍♀️ wymyśliłam że będę przestrzykiwac do innej strzykawki i nakładać igłę. Tylko zielona jestem w tym temacie.

Dziewczyny za godzinę mam wizytę " serduszkową" jestem przerażona tak bardzo się stresuje ,że aż boje się siadać za kierownicą .Dla towarzystwa jedzie ze mną siostra i wiecie co chyba zabieram ją żeby mieć wsparcie jak usłyszę coś złego ....Chyba ciąża po poronieniech po prostu już tak wygląda .
Trzymam kciuki za piękne bicie serca maluszka♥️♥️❤️♥️❤️♥️❤️

No wydaje mi się, że jak na zastrzyk jest za mocna 😍 może być ciemniejsza kreska przez niego, więc nie stresuj się jak Ci zjaśnieje, ale moim zdaniem jest to ciąża ❤️
Jeszcze do mnie nie dociera 🥹 moje Maleństwo wymarzone… trzymaj się tam…
Wyniki bety będą popołudniu!

Trzymam kciuki za piękne bicie serca maluszka♥️♥️❤️♥️❤️♥️❤️
Kamień z serca ,całe 8mm człowieka i bijące ♥️. Wielkość zarodka zgadza się z wiekiem ciąży na tą chwilę wszystko dobrze .Siedzę i ryczę ze szczęścia .

Załączniki

• IMG_20250207_101136.jpg
    IMG_20250207_101136.jpg
    595,3 KB · Wyświetleń: 21
reklama
Do góry