reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
@morticia_adams podejrzewasz w którym w ogóle możesz być dniu? Bo mi pokazuje flo 4+6 ale to z okresu a ja myślę że 4+2, licząc że dzień owulacji to była niedziela 12 stycznia.
Musisz sobie liczyć zgodnie z datą transferu, jest na necie taki fajny kalendarz daty porodu chyba Malinowskiego, poda ci tam datę porodu i dokładny wiek ciąży na podstawie daty transferu. U mnie dziecko o 3 dni większe, ale lekarz woli pozostać przy dacie porodu z transferu

@morticia_adams podejrzewasz w którym w ogóle możesz być dniu? Bo mi pokazuje flo 4+6 ale to z okresu a ja myślę że 4+2, licząc że dzień owulacji to była niedziela 12 stycznia.
Ja liczę na podstawie pierwszego dnia ostatniej miesiączki (27.12) i wychodzi 4w4d albo 4w5d. Jedna to nawet pokazuje końcówkę 5tego tygodnia, oszukistka jedna 😜

Dziewczyny wszystkie kciuki na pokład ,jadę na pierwsze USG po transferze .Samopoczucie fatalne stres ogromny a od wczoraj coraz bardziej dokuczają mdłości .Oby u kropka wszystko było dobrze .
Czekamy!
Happy I Like It GIF

Musisz sobie liczyć zgodnie z datą transferu, jest na necie taki fajny kalendarz daty porodu chyba Malinowskiego, poda ci tam datę porodu i dokładny wiek ciąży na podstawie daty transferu. U mnie dziecko o 3 dni większe, ale lekarz woli pozostać przy dacie porodu z transferu
U mnie tak samo, od początku dzidzia wskazuje na plus 3 dni ale lekarz się trzyma daty transferu. @Agunia1401 wpisz w necie kalkulator Malinowski I tam ci wyjdzie
Ja tak miałam z pierwsza ciąża, aplikacja policzyła termin porodu 07.03 a lekarze jeden z usg ustalił 27.02 a drugi z prenatalnych 29.03 ten norweski, wody odeszły 07.03 a urodziłam 08.03 wg aplikacji w terminie WD lekarza ponad tydzień po terminie. A dziecko po prostu cały czas było w górnych normach, bo miała 3960g i 56cm

reklama
Do góry