luandzia1
Entuzjast(k)a
ja byłam dzisiaj z meżem na tym usg 3d kosztowalo nas to jedyne 250 zł ale cóż ...w dodatku nie mamy płytki bo za późno powiedzieliśmy że chcemy
ale co tam najważniejsze! dzidzia jest zdrowa śliczna nie jest zbyt duża (30 centyl) i pani doktor powiedziała że na pewno nie będzie ważyć więcej niż jej starsza siostra czyli 3250 w tej chwili ma 1500
usg było bardzo dokładne każdy organ był sprawdzany dwa razy więc mam nadzieje że będzie dobrze oczywiście jest to dziewczynka i nic już tego nie zmieni nawet ja na tym dokładnym usg mogłam to stwierdzić ;-)
poza tym córka zapowiada się na takiego samego spiocha jak jej siostra (co bardzo mnie cieszy) nie zbyt duzo się rusza (ale w normie) i bardzooo dużo śpi na tym usg tez nic nie było w stanie jej obudzić pomimo stareń pani doktor
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
usg było bardzo dokładne każdy organ był sprawdzany dwa razy więc mam nadzieje że będzie dobrze oczywiście jest to dziewczynka i nic już tego nie zmieni nawet ja na tym dokładnym usg mogłam to stwierdzić ;-)
poza tym córka zapowiada się na takiego samego spiocha jak jej siostra (co bardzo mnie cieszy) nie zbyt duzo się rusza (ale w normie) i bardzooo dużo śpi na tym usg tez nic nie było w stanie jej obudzić pomimo stareń pani doktor
Ostatnia edycja: