xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Dziewczyny ciekawa jestem jak to faktycznie bedzie z tymi porodami i ile urodzi wczesniej a ktore przenosza ;-)napewno nie zabraknie niespodzianek oby tylko wszystkie listopadowe dzieciaczki byly zdrowe ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki
Dziewczyny ja pierwsze dziecko nosze i nie wiem czy mam skurcze.
LekarZ mnie dziś pytał czy mam, a ja oczyyyyyyyyyy i ze nie wiem-ze chyba nie.
Czuje czasem mocny ucisk na pęcherz, albo pobolewa mnie brzuch, ale skąd ja mam wiedzieć jak to jest mieć skurcz przepowiadający ????? ....
Minie 15 to będziemy siedzieć jak na szpilkach:-)
no ja podobnie :-) i niech skońćzę ten 37 tc to wreszcie sobie odbiję ten zakaz seksu przez całą ciąże :-)och, jak przyjdzie 23 października , to ja nie będę siedzieć, będę biegać po schodach i wokół szpitala
Dzięki
Dziewczyny ja pierwsze dziecko nosze i nie wiem czy mam skurcze.
LekarZ mnie dziś pytał czy mam, a ja oczyyyyyyyyyy i ze nie wiem-ze chyba nie.
Czuje czasem mocny ucisk na pęcherz, albo pobolewa mnie brzuch, ale skąd ja mam wiedzieć jak to jest mieć skurcz przepowiadający ????? ....
jak tak dalej pojdzie to 3/4 dzieciaczkow bedzie pazdziernikowych :-) hehe