reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Ja dzisiaj byłam na usg 3d i malutka 2 tyg młodsza znowu..ale tok od poczatku było..potem nadgoniła..ale wszystko ok:-D

a powiedz jak samo usg 3d w tak zaawansowanej ciąży. Ja chciałam iść, ale lekarz odradził i powidział, że juz na pewno nawet całej buźki nie zobaczę na zdjęciach - jako pamiątka to za późno na 3d. A jak wyszły twoje? zadowolona jesteś?
Ja bym bardzo chciała ale nie chcę kasy w błoto wyrzucać.

reklama
A może skonsultuj to z innym lekarzem? branie leków na wszelki wpadek to kiepski pomysł.. A może dostałąś tlko recepty i wykupić masz dopieo jak rzeczywiście się będzie coś działo? Nasza pediatra tak moim dzieciom przepisuje antybiotyki...
wiadomo że mam skróconą szyjkę i dalej przykaz odpoczywania. Czasami odczwam taki ból jak przy miesiączce więc to pewnie dlatego mi kazał brać. chyba że się będę bardzo źle czuła to wtedy na kroplówkę do szpitala.

Gieośka tak na samaym poczatku miałam to badanie.
Chodzi chyba o wirusa watroby takie info znalazłam w necie.

to badanie, któe ma wykryć ewentualną żółtaczkę typu B. Ja miałam to badanie na początku, i mam zapowiedziane, że będzie powtarzane jakoś niedługo :tak:

dzieki dziewczyny za odpowiedz...a ja mam je dopiero teraz je zrobic..i chyba wczesniej nie robilam go??

No a ja już chodzę cała podenerwowana bo na 17:00 mam wizytę. Teraz to czekanie i nadzieja że zobaczę małą całą i zdrową i że nic z płcią się nie zmieni:) Ostatnie usg w 19 tyg. a teraz 29 więc troszkę minęło...

zazdroszcze wam tych USG :-( ja tez bym strasznie chciala sprawdzic czy z moim maluchem wszystko ok. Pewnie by mnie skierowali na usg ale musialabym sklamac ze nie czuje maluszka albo ze boli mnie brzuch itp a nie chcialabym klamac a tymbardziej wymyslac... no nic trzeba sie uzbroic w cierpliwosc i czekac do porodu :-)

powodzenia dziewczyny, 3mam kciuki a tym ktore ostatnio widzialy maluszkow czy byly na badaniach gratuluje dobrych wynikow ;-) oby tak do konca

reklama
Do góry