kaśka k
Fanka BB :)
mamulica a Ty ile miałaś?
jeny żeby i u mnie było ok tak jak u Ciebie
jeny żeby i u mnie było ok tak jak u Ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratuluje dobrych wyników i Hanii :-)Ja dzisiaj byłam na usg 3d...POTWIERDZONA HANIA a już miałam obawy po niespodziance u Cleo Malutka znowu dwa tygodnie młodsza ,ale to od początku tak się waha ..Generalnie wszystko ok,a to najważniejsze:-) Zdjęcie wkleiłam na wątku pierwsze zdjęcia naszych pociech..malusia spała
o rany :-( a jakie powinno być AFI? o dużo masz przekroczone? mamulica też miała, ale się jednak wszystko normuje u niej, więc miejmy nadzieję, że u Ciebie też tak się stanie...
Z tymi operacjami tak jest, od reki wykonuja tylko pilne, zagrazajace zdrowiu natychmiast. 4 lata temu dostalam w Zgorzelcu skierowanie na operacje przepukliny pachwinowej. W ostatni dzien lipca. Poszlam sie zapisac i okazalo sie, ze wolne terminy sa dopiero na polowe lutego, chyba ze zaplace "cegielkie"200zl. Moja dr, ktora mnie skierowala powiedziala, ze ta cegielka to "pustak z diamencikiem" i powiedziala, ze mam szukac miejsc w innych szpitalach. I faktycznie, w miejscowosci 30km dalej mieli terminy juz na polowe sierpnia. Polskie, chore realia...(...)
To jakiś cyrk zaczyna się robić.. Limity, obciążanie lekarzy za wykonywanie swojego zawodu.. Przez tyle lat płace te cholerne składki, nigdy nie chodziłam do lekarza na NFZ, a teraz może się okazać, że im się limit na operacje skończył i zdychaj sobie
ja też tak miałam że dzidzia była mniejsza o 2 tygdnie przy każdym badaniu a tydzień temu nadgoniła i już się wszystko wyrównało ) a teraz to się w ogóle już wszystko zacznie zmieniać bo dzidzie w różnym tempie rosną i nic na to nie poradzimy )Ja dzisiaj byłam na usg 3d i malutka 2 tyg młodsza znowu..ale tok od poczatku było..potem nadgoniła..ale wszystko ok
Ja dzisiaj byłam na usg 3d i malutka 2 tyg młodsza znowu..ale tok od poczatku było..potem nadgoniła..ale wszystko ok
Najdokladniej wiek ciazy pokazuje wczesne usgja też tak miałam że dzidzia była mniejsza o 2 tygdnie przy każdym badaniu a tydzień temu nadgoniła i już się wszystko wyrównało ) a teraz to się w ogóle już wszystko zacznie zmieniać bo dzidzie w różnym tempie rosną i nic na to nie poradzimy )
A ja już po wizycie i na szczęście przez ten tydzień nic się nie zmieniło i szyjka jest dalej na 3 cm ale dostałam tabl feroterol 3xdziennie, isoptin 3xdziennie i magnez mam jeśc też 3xdziennie. Mój gin cyba woli być spokojniejszy bo teraz jedzie na urlop i go nie będzie. .