reklama
kaśka k
Fanka BB :)
Ja też dzisiaj byłam (75g). Glukoza to pikuś. Łyknęłam na raz i nawet nie wiem czy to było słodkie, nic nie poczułam. Za to miny pielęgniarek po tym jak wyciągnęłam z torebki piersiówkę (miałam w niej wyciśniętą cytrynę) - bezcenne A teraz kończę litrowe opakowanie lodów, i mam nadzieję, że zostaną w żołądku choć do wieczora
normalnie poprawiłaś mi samopoczucie swoją piersiówką
madziek
listopadówka 2009 :)
Ja dziś byłam na kontroli i wszystko ok. Mam już na + 8 kg więc chyba nie jest źle. Za 3 tygodnie mam robić usg i sprawdzimy co z tym torbielikiem w główce. Na pewno juz się wchłonął...
Na pewno już go nie ma ja mam kontrolną wizytę 31 sierpnia, może też mi usg zrobi, a jak nie to umówiona jestem na 3d do Jaworowskiego we Wrocławiu 14 września:-) a on ma super sprzęt i dokładnie przeprowadza badanie
kaśka k
Fanka BB :)
Przypomniała mi się jeszcze jedna sytuacja z przychodni:
Siedzę w poczekalni, brzuch wypięty, młoda szaleje, a na przeciw mnie 3 panie w różnym wieku wpatrzone w mój brzuch. I nagle ta w środku: o, ruszyło się
malina1979
;)
Malina, ja mam tak od zawsze W pracy (przed ciążą) zawsze wszyscy się dziwili ile i w jakich konfiguracjach potrafię zjeść i jestem chudzielec. A teraz to aż mi wstyd, bo zrobiłam wieczorem pastę jajeczną z 6 jaj i powiedziałam J., że ma sobie rano posmarować nią kanapki. On śpi a ja co 10 minut idę sprawdzić czy dobrze ją doprawiłam i już dno miseczki prześwituje :-(Agissa, jesteś moja absolutną idolką!!! Lody, smalec+szynka, dorzuć coś jeszcze, będę kibicować Co prawda dziś dokonałam konsumpcji 2 (słownie: dwóch) pączków (nawet w tłusty czwartek mi się nie zdarza), ale to było w ramach obiadu
hejka dziewczyny...:-)
wczoraj popoludniu wrocilam z dlugiego urlopu)0jeszcze nie zdazylam poczytac postow ale odrazu chce sie pochwalicwieczorkiem sprobuje troche poczytac co tam namazgrolyscie w poscikach
bylam u lekarza...no i tak jak sie spodziewalam mam cukrzyce ciazowa...200musze z tym isc do specjalisty i dietka sie szykuje:-(trudno sie mowi..nie zalamuje sie...z dzidziusiem moim super...na dzien dzisiejszy plod wyglada na 28 tydzien...lekarz mowil ze wszystko w normie...serca ani tetna nie mialam okazji posluchac bo mowil ze robi sie to od 29 tygodniano ale na usg widzialam ze z maluszkiem ok..chcialam zdjatko 3 wymiarowe ale nie dalo rady bo moje malenstwo przytulilo sie do jednej ze scianek lozyska i tylko nosek uszko bylo widac...wstydliwy bardzopisze wsydliwy...bo...spodziewamy sie
syneczka-malego nastepnego krolewicza)))
jestem szczesliwa i niezawiedziona..nawet sie nie spodziewalam takiej mojej reakcji...bede miec samych obroncow w domu..hihihi...zrobilam zdjecie klejnocikow...ale normalnym usg..potem wkleje..mam nadzieje ze sie dopatrzycie
a teraz ide sprzatac i rozpakowywac sie
pozdrowionka i do uslyszzenia potem:-)
wczoraj popoludniu wrocilam z dlugiego urlopu)0jeszcze nie zdazylam poczytac postow ale odrazu chce sie pochwalicwieczorkiem sprobuje troche poczytac co tam namazgrolyscie w poscikach
bylam u lekarza...no i tak jak sie spodziewalam mam cukrzyce ciazowa...200musze z tym isc do specjalisty i dietka sie szykuje:-(trudno sie mowi..nie zalamuje sie...z dzidziusiem moim super...na dzien dzisiejszy plod wyglada na 28 tydzien...lekarz mowil ze wszystko w normie...serca ani tetna nie mialam okazji posluchac bo mowil ze robi sie to od 29 tygodniano ale na usg widzialam ze z maluszkiem ok..chcialam zdjatko 3 wymiarowe ale nie dalo rady bo moje malenstwo przytulilo sie do jednej ze scianek lozyska i tylko nosek uszko bylo widac...wstydliwy bardzopisze wsydliwy...bo...spodziewamy sie
syneczka-malego nastepnego krolewicza)))
jestem szczesliwa i niezawiedziona..nawet sie nie spodziewalam takiej mojej reakcji...bede miec samych obroncow w domu..hihihi...zrobilam zdjecie klejnocikow...ale normalnym usg..potem wkleje..mam nadzieje ze sie dopatrzycie
a teraz ide sprzatac i rozpakowywac sie
pozdrowionka i do uslyszzenia potem:-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
anija jak się ciesze że się odezwałaś... martwiłam się o Ciebie.... i Twoje maleństwo.....
całe szczęście że wszystko ok....
no i będzie synuś.... hiiiii miłe wiadomości na dzisiejszy dzień.....
całe szczęście że wszystko ok....
no i będzie synuś.... hiiiii miłe wiadomości na dzisiejszy dzień.....
reklama