reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Agissa to widzę , ze Ty to masz niezły spust :-) litrowe lody no no:-) chciałabym miny tych pielęgniarek zobaczyć - Bezcenne:-)
Gratuluję 100-dniówki:tak:

reklama
Kasia musi juz byc wszystko dobrze... odpoczywajcie ile sil :tak:

Ja też dzisiaj byłam (75g). Glukoza to pikuś. Łyknęłam na raz i nawet nie wiem czy to było słodkie, nic nie poczułam. Za to miny pielęgniarek po tym jak wyciągnęłam z torebki piersiówkę (miałam w niej wyciśniętą cytrynę) - bezcenne :-D A teraz kończę litrowe opakowanie lodów, i mam nadzieję, że zostaną w żołądku choć do wieczora :baffled:

Agissa tez sie usmialam hehe pielegniarki niezle miny musialy miec - zazdroszcze widoku :-D:-D:-D

Agissa to widzę , ze Ty to masz niezły spust :-) litrowe lody no no:-) chciałabym miny tych pielęgniarek zobaczyć - Bezcenne:-)
Gratuluję 100-dniówki:tak:
Martolinka, wystraszyłam się, że skoro Ty oddałaś pączka, to ja mogę równie dobrze oddać lody, więc zagryzłam chlebem ze smalcem i szynką. Na razie nic się nie cofa...
I dzięki za zauważenie 100-dniówki, bo jakoś nie zwróciłam uwagi :-)

Agissa jak wypiłaś bez problemów jak ja to nie sądzę żebys do końca dnia miała coś zwrócić, ale może całego litra lodów to nie jedz :-)

Ja jutro ok godz 8 mam wizyte u ginekologa, ale bez usg. Poznam nareszcie wyniki badan glukozy, ostatniej morfologi oraz moczu. Kurcze, wyniki robilam prawie 2tyg temu wiec ciekawosc mnie zrzera :) no i poslucham tetna Alanka:). A z mniej przyjemnych rzeczy-zobacze ile mam znowu na plusie...

reklama
Do góry