reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpital olkusz!!!

reklama
eldcia nie jeszcze nie kupuje tylko narazie zbieram informację ;-) pieluchy kupie dopiero w styczniu
ale mam juz sporo rzeczy - wyprawka kosztowała nas dość duzo i nie dałabym rady tego naraz kupić :zawstydzona/y:
Ale takie rzeczy jak kosmetyki i pieluchy kupie dopiero w styczniu :tak::tak::tak:

A ty nic jeszcze nie masz ?? ja to już muszę na styczeń być gotowa bo nigdy nie wiadomo kiedy sie zacznie - poza tym moja Pati jeszcze sie nie obróciła i jak do końca grudnie się nie obróci to pewnie na połowę stycznia mi wyznaczy cesarkę - ale mam nadzieje ze się obróci
Poza tym ja zakupy mogę robić tylko w jeden dzień i to co drugi tydz bo tak mój mąż albo w pracy albo w szkole to dlatego zaczęliśmy wcześniej ;-)

Mam już łóżeczko, ubranka, materacyk, wanienkę wszystkie rzeczy typy nożyczki gruszki i butelki itd. Ale brakuje mi nosidełka ciepłego kombinezonu wózka i właśnie kosmetyków, pieluch itd. Też kupuje po troszku bo tyle kasy trzeba wyłożyć że potrwel naraz by tego nie wytrzymał:tak: Resztę pewnie zrobie w grudniu no może wstyczniu bo rzeczywiście nie wiadomo kiedy nasze pociechy będą chciały wyjść:-D

nosidełka w sensie fotelika tak ??

No to z tego co napisałaś to najważniejszy ten fotelik i kombinezon a tak reszte to zawsze można kupić po :)

Tak właśnie tak chodziło mi właśnie o nosidełko w formie fotelika.

Będę musiała męża pomęczyć z tymi zakupami:)

;-)Tak zrobilam KTG w piatek, ordynator powiedzial abym przyszla we wtorek na nastepny zapis a pewnie w sr. na wizyte :( A Ty co ile chodzisz na KTG i wizyty?

Monia , kenza chodzicie do Tylnickiego ??? - i za każdą wizytą tak bierze 100 ??? co tydzień :szok::szok::cool:

na kiedy macie terminy ??

reklama
Ja mam niby 2 grudnia- chociaz z pierwszego USG wynika ze 7.12.2010 r.
Ja chodze na wizyty co tydzien i za każdą 100 zl..... :szok:. Samo chodzenie nie jest męczące ale to siedzenie i czekanie na to az sie wejdzie(pomimo umówionej godziny wizyty) - czasem 2 godziny rozbraja mnie na prawdę.

Do góry