Kenza on mi powiedział że w szpitalu mi powiedzą czy wszystko ok......pytała położna do kogo chodzę i jak usłyszały że T to kierowały albo same pytały lekarza dyżurującego.
Ale teraz mówił żeby przyjechać jak on będzie to mi powie co i jak dalej ale z tego co Ty piszesz to już sama nie wiem........Tobie też kazał przyjechać jak będzie a potem powiedział że wydruk pokażesz mu na wizycie ???????
spojrzal na wydruk ale pow. abym z nim przyszla do niego na wizyte- napisal na KTG ze "do badania" czy cos takiego-bo ciezko rozczyrac... i date wizyty u niego w gabinecie. Nawet swiatla nie zaswiecil w gabinecie tylko w drzwiach mnie przyjal w pokoju w szpitalu.....
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie- czy te rodzace dotychczas braly znieczulenie? bo mi dr. Niewiara pow, ze w Olkuszu jest generalnie problem ze znieczuleniem i anestezjologami w naszym szpitalu. ze podobno ostatnio dr. Krzysztoforski ledwo co uprosil aby szedl do znieczulenia anest. Jak to wyglada w praktyce?