reklama
Borutka
Fanka BB :)
Chciałabym odświeżyć wątek. Czy są jakieś mamusie które w najbliższych dniach szykują się na poród w Szczecinie?
Witaj, ja rodzę w tym roku ale dopiero w październiku
Agata1010
No to może przynajmniej moja relacja Ci pomoże. Ale jeszcze chwilkę będziesz musiała poczekać będę rodziła na Pomorzanach ale to głównie przez moje problemy z utrzymaniem ciąży. Miałam w tym.szpitalu zakładany szew na szyjkę w 22tc. W 32tc byłam na obserwacji i podaniu sterydów ze względu na skurcze a jutro 37 tc. idę na ściągnięcie szwu i zobaczymy co będzie. Tak czy inaczej życzę spokojnej zdrowej ciążyWitaj, ja rodzę w tym roku ale dopiero w październiku
Borutka
No to może przynajmniej moja relacja Ci pomoże. Ale jeszcze chwilkę będziesz musiała poczekać będę rodziła na Pomorzanach ale to głównie przez moje problemy z utrzymaniem ciąży. Miałam w tym.szpitalu zakładany szew na szyjkę w 22tc. W 32tc byłam na obserwacji i podaniu sterydów ze względu na skurcze a jutro 37 tc. idę na ściągnięcie szwu i zobaczymy co będzie. Tak czy inaczej życzę spokojnej zdrowej ciąży
Mieszkam na Pomorzanach, pracuje w tutejszym szpitalu i tutaj też mam zamiar rodzić w takim razie życzę dużo zdrówka dla Ciebie i Maluszka , oczywiście czekam na relacje. Mogę zapytać gdzie uczęszczasz do szkoły rodzenia ?
Agata1010
Byłam zapisana u siebie w Goleniowie. Ale skończyło się tylko na spotkaniu z położną bo w regularnych zajęciach nie dałam rady uczestniczyć.Mieszkam na Pomorzanach, pracuje w tutejszym szpitalu i tutaj też mam zamiar rodzić w takim razie życzę dużo zdrówka dla Ciebie i Maluszka , oczywiście czekam na relacje. Mogę zapytać gdzie uczęszczasz do szkoły rodzenia ?
reklama
Podziel się: