właśnie pisałam o tym kiedyśKilka moich znajomych rodzilo w Krk i każda była niezadowolona podobno jest masówka i mają cię w nosie....
reklama
właśnie pisałam o tym kiedyś
Mika ale wiesz jak to jest dopóki samemu się czegos nie usłyszy od jakiejś bliskiej osoby to człowiek sceptycznie i z niedowierzaniem podchodzi do wszystkiego. Bo przeciez to Krk tak każdy mówi....
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
eldcia ja cię bardzo proszę - ODPOCZYWAJ! Uważaj na siebie i zwolnij troszkę tempo. Goście, porządki itp. to wszystko jest mało ważne - najważniejsze jest twoje i dziecka zdrowie. Wyobrażam sobie jak musiałaś się czuć i strasznie ci współczuję.
Wiolcia_6
Czekoladka a ty co?? rodzisz czy co?? Wizytę miałaś mieć o 15 a tu prawie 23 i cisza... a ja czekam
Wiolcia jakoś nie miałam już wczoraj siły się logować i pisać...
Więc tak: narazie nie rodze. Tylnicki powiedział że szyjka twarda, dzidziuś jeszcze wysoko więc narazie nic z tego. Nawet sie troche ze mnie śmiał że ja już taka gotowa do porodu jestem i że juz bym chciała
W poniedziałek albo wtorek mam iść na ktg do szpitala. Zobaczę kiedy mąż wolne dostanie. Ty Wiola tez masz iść tak??? Moze się spotkamy;-)
Nie uwierzycie ale tak sie wkurzyłam że mi lekarz powiedział że jeszcze daleko do porodu że z tego wszystkiego nie zapytałam ile waży mój synuś
Więc tak: narazie nie rodze. Tylnicki powiedział że szyjka twarda, dzidziuś jeszcze wysoko więc narazie nic z tego. Nawet sie troche ze mnie śmiał że ja już taka gotowa do porodu jestem i że juz bym chciała
W poniedziałek albo wtorek mam iść na ktg do szpitala. Zobaczę kiedy mąż wolne dostanie. Ty Wiola tez masz iść tak??? Moze się spotkamy;-)
Nie uwierzycie ale tak sie wkurzyłam że mi lekarz powiedział że jeszcze daleko do porodu że z tego wszystkiego nie zapytałam ile waży mój synuś
Czekoladka a ty co?? rodzisz czy co?? Wizytę miałaś mieć o 15 a tu prawie 23 i cisza... a ja czekam
Wiolcia jakoś nie miałam już wczoraj siły się logować i pisać...
Więc tak: narazie ie rodze. Tylnicki powiedział że szyjka twarda, dzidziuś jeszcze wysoko więc narazie nic z tego. Nawet sie troche ze mnie śmiał że ja już taka gotowa do porodu jestem i że juz bym chciała
czekoladko nie ważne kiedy dzidziuś będzie, ważne by zdrowy choć wiem, jak końcowka ciąży jest męcząca
Jest męcząca chociaz ja tak bardzo tego nie odczuwam. troche plecy dają o sobie znać i opuchlizna. Brzuch mam całkiem mały jak na końcówkę ciąży - obwód w najszerszym miejscu 90
Wiolcia_6
90?? Ale ci teraz zazdroszczę ;-) Ja mam 124 cm A dziś zauważyłam że nie widać mi już kostek u stóp... wogóle stopy mam już strasznie spuchnięte - Jak Shrek
Na KTG wybieram się z mamą w poniedziałek po południu ewentualnie wcześniej bo Baran ma dyżur cały dzień. A ty się umówiłaś na KTG z Tylnickim czy tylko tak masz przyjechać zrobić??
Na KTG wybieram się z mamą w poniedziałek po południu ewentualnie wcześniej bo Baran ma dyżur cały dzień. A ty się umówiłaś na KTG z Tylnickim czy tylko tak masz przyjechać zrobić??
reklama