reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpital olkusz!!!

reklama
eldcia ja cię bardzo proszę - ODPOCZYWAJ! Uważaj na siebie i zwolnij troszkę tempo. Goście, porządki itp. to wszystko jest mało ważne - najważniejsze jest twoje i dziecka zdrowie. Wyobrażam sobie jak musiałaś się czuć i strasznie ci współczuję.

Wiolcia jakoś nie miałam już wczoraj siły się logować i pisać...
Więc tak: narazie nie rodze. Tylnicki powiedział że szyjka twarda, dzidziuś jeszcze wysoko więc narazie nic z tego. Nawet sie troche ze mnie śmiał że ja już taka gotowa do porodu jestem i że juz bym chciała:-D

W poniedziałek albo wtorek mam iść na ktg do szpitala. Zobaczę kiedy mąż wolne dostanie. Ty Wiola tez masz iść tak??? Moze się spotkamy;-)

Nie uwierzycie ale tak sie wkurzyłam że mi lekarz powiedział że jeszcze daleko do porodu że z tego wszystkiego nie zapytałam ile waży mój synuś:angry:

Czekoladka a ty co?? rodzisz czy co??:-p Wizytę miałaś mieć o 15 a tu prawie 23 i cisza... a ja czekam :-p

Wiolcia jakoś nie miałam już wczoraj siły się logować i pisać...
Więc tak: narazie ie rodze. Tylnicki powiedział że szyjka twarda, dzidziuś jeszcze wysoko więc narazie nic z tego. Nawet sie troche ze mnie śmiał że ja już taka gotowa do porodu jestem i że juz bym chciała:-D

W poniedziałek albo wtorek mam iść na ktg do szpitala. Zobaczę kiedy mąż wolne dostanie. Ty Wiola tez masz iść tak??? Moze się spotkamy;-)

Nie uwierzycie ale tak sie wkurzyłam że mi lekarz powiedział że jeszcze daleko do porodu że z tego wszystkiego nie zapytałam ile waży mój synuś:angry:

czekoladko nie ważne kiedy dzidziuś będzie, ważne by zdrowy :tak: choć wiem, jak końcowka ciąży jest męcząca :tak:

czekoladko nie ważne kiedy dzidziuś będzie, ważne by zdrowy :tak: choć wiem, jak końcowka ciąży jest męcząca :tak:

Jest męcząca chociaz ja tak bardzo tego nie odczuwam. troche plecy dają o sobie znać i opuchlizna. Brzuch mam całkiem mały jak na końcówkę ciąży - obwód w najszerszym miejscu 90:happy::happy::happy:

90?? :szok: Ale ci teraz zazdroszczę ;-) Ja mam 124 cm :happy: A dziś zauważyłam że nie widać mi już kostek u stóp... wogóle stopy mam już strasznie spuchnięte - Jak Shrek:nerd:
Na KTG wybieram się z mamą w poniedziałek po południu ewentualnie wcześniej bo Baran ma dyżur cały dzień. A ty się umówiłaś na KTG z Tylnickim czy tylko tak masz przyjechać zrobić??

reklama
Umówiłam sie z Tylnickim. Powiedział że będzie w tych godzinach na oddziale. Poza tym (jak wczesniej nie urodzę) po ktg powie mi kiedy mam do niego przyjść bo nie jestem już zarejestrowana na wizytę.

Do góry