reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpital olkusz!!!

reklama
Ja się melduję po weekendzie - dalej w dwupaku ;-) Zbliżającego się porodu ani widu, ani słychu - nawet brzuch nie opadł :-( Więc pewnie przenoszę do grudnia...

U mnie też narazie nic sie nie dzieje:baffled: Wczoraj wydawalo mi sie że mam jakieś skurcze ale na szczęscie to nie to....modliłam się żeby nie urodzić 1.11:-D

Moja przyjaciółka jest z 1.11 i zawsze jej współczułam takich urodzin i zawsze choinka o nich zapominam :baffled:
Dziewczyny ja dziś mam wizytę u lekarza i zobaczymy co tam u małego... może się dowiem czy coś się już ruszyło ;-)

Daj znac Wiolcia jak było na wizycie:-)Moze faktycznie Baran powie że lada dzień urodzisz:-)Moja koleżanka tak miała.Czekamy na relacje:tak::tak::tak:
Ja mam jutro i nie mogę sie doczekać:-D

czekoladko a czemu nie zajrzysz na temat olkuski? zadalam ci tam pytanie :-D no i też trzymam kciuki za twoją wizyte jutro!

reklama
Halo dziewuszki:-) ja rowniez melduje sie po weekendzie :-) cisnienie wrocilo do normy ale za to zaczelam puchnac......rece i nogi jak balony:szok: ogolnie czuje sie jakas slaba i zmeczona i zla na caly swiat:zawstydzona/y:az sama mam nerwy na siebie.wiolcia czekamy wszyscy na relacje po wizycie u barana,trzymam kciuki mocno:-)

Do góry