reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

reklama
Hej dziewczyny :)
Ja miałam pierwsze USG robione w 16 tyg a z tego wzgledu ze ja i moja polozna zle okreslilysmy date mojej ostatniej miesiaczki z tego wzgledu ze mialam nieregularna a z zapisywaniem tez czasami zapominałam :/ ( gapa) :p wiec gdy kobieta mi powiedziala ze dzidzia jest za duza jak na 12 tydzien to strasznie sie przestraszylam :( ale potem mnie uspokoila bo USG wykazalo ze to juz 16 tydzien :) obecnie jestem w 18:) Za 2 tyg mam drugie USG i dowiemy sie jaka jest plec maluszka o ile nie zakryje tego ci ma ;) pozdrawiam :)

Ivona trzymaj sie ''w kupie''.Pamietam jak 6 lat temu mnie straszyli.Ja trafilam do szpitala w 30 tygodniu z wysoka goraczka i skurczmi.Poniewaz ja mam stwierdzone ze mam krotka szyjke (nie tylko przez ciaze ale normalnie) lekarze sie bali ze zacznie sie wszystko otwierac i nie uda im sie zatrzymac porodu.Naszczescie po tygodniu pod kroplowka ,lekach na przyspieszenie rozwoju pluc dla dzieci(w razie czego).I kompletnym lezeniu w szpitalnym lozku bez mozliwosci nawet zejscia z lozka skurcze minely i udalo mi sie donosic chlopakow do 38+4 tc.
Badz dobrej mysli u uwazaj na siebie ,Natalke i 2 wspolmieszkanca brzuszka.Musisz wierzyc ze sie uda...

Dziękuję Wam za wsparcie. Muszę jakoś się trzymać i dać radę, choć na razie chce mi się głównie ryczeć :-(

Trzymaj się kochana i nie smutaj się bo maleństwa to wyczują i też będą smutne. Jesteś dzielna i musisz być dzielna dla tych małych szkrabów które rosną w twoim brzuszku;* Jesteśmy z tobą;*

reklama
Ivonko raz sobie porycz, jeśli ma Ci ulżyć, ale potem to już głowa do góry-trzeba to zrobić dla skarbków, które siedzą w brzuszku i mówią do mamy: DAMY RADĘ :-D
Nie znam Cię, ale wierzę, że dasz sobie z tym radę - masz jeszcze od biedy nas :-p

Do góry