reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

Rutkosia, spory ten Twój Synek :-), no i ma charakterek :tak:, ale może jak wyjdzie to przestanie tak gnębić mamę i będzie tylko spał i jadł :-). No takie zalecenia od lekarza,że zazdroszczę ;-) i pewnie mąż bardzo się cieszy,że w taki sposób może pomóc...przyjemnie z pożytecznym :-D

No ba masować takie cyce wielkie to przyjemność dla każdego faceta heheh;) Tylko jak na razie wczoraj już wymasował a nie czułam nic żeby miało się coś dziać:/ Ehh chyba pisany mi ten 4 luty....

reklama
No ba masować takie cyce wielkie to przyjemność dla każdego faceta heheh;) Tylko jak na razie wczoraj już wymasował a nie czułam nic żeby miało się coś dziać:/ Ehh chyba pisany mi ten 4 luty....

Rutkosia
, nie smutaj się tak Ty masz na 4 lutego więc lepiej spójrz w kalendarz ;-) (ja na 15 lutego i nie wiem jak ja to przetrwam... ). No i niech mąż masuje dalej, po jednym razie może nie pomogło ale po drugim...trzecim...kto wie :-)

witam się z wami i od razu dzielę informacjami bo o 10 wróciłam z dodatkowej wizyty u mojego gina z racji małęj ilości wód i nie dużej wagi mojej córeczki

Otóż wody nie spadły więc to dobra informacja, mała w zeszły piątek ważyła ok 2650 a dziś już 2898 więc też się cieszę, za 1,5 tyg. (jeśli nie urodzę) mam się zjawić na badania wewnętrzne i zewnętrzne i wtedy padnie decyzja czy kładziemy się i wywołujemy czy nadal czekamy. Wizyta 8 lutego więc w dzień terminu. KTG wykazało jakieś tam skurcze i dobrze - tak powiedział gin. W sumie podczas ktg tych skurczy nie czułam ale w domku co jakiś czas czuję.

Dziewczyny już nie mogę się doczekać, naprawdę.

jtaudul, no to nie pozostaje nic innego jak trzymać kciuki, bo wszystko jest na dobrej drodze :tak:.... ja tak samo już nie mogę się doczekać rozwiązania...

jtaudul już chyba każda z nas nie może się doczekać;-) ciesze się że wszystko z dzidzią wporządku:tak:, ja mam wizyte jutro to zobaczymy, mam nadzieje że tez wszystko w normie:-)

witam się z wami i od razu dzielę informacjami bo o 10 wróciłam z dodatkowej wizyty u mojego gina z racji małęj ilości wód i nie dużej wagi mojej córeczki

Otóż wody nie spadły więc to dobra informacja, mała w zeszły piątek ważyła ok 2650 a dziś już 2898 więc też się cieszę, za 1,5 tyg. (jeśli nie urodzę) mam się zjawić na badania wewnętrzne i zewnętrzne i wtedy padnie decyzja czy kładziemy się i wywołujemy czy nadal czekamy. Wizyta 8 lutego więc w dzień terminu. KTG wykazało jakieś tam skurcze i dobrze - tak powiedział gin. W sumie podczas ktg tych skurczy nie czułam ale w domku co jakiś czas czuję.

Dziewczyny już nie mogę się doczekać, naprawdę.

No to super dobre wieści niesiesz oby były jeszcze lepsze:tak:

jtaudul ładnie dzidzia urosła :)) Coś dobrego jej musiałaś dawać do jedzenia :)))

Rutkosia całe cyce czy bardziej sutki?????

U nas sex odpada bo biorę te glubulki jeszcze przez 3 dni a nawet na ulotce jest napisane NO SEX, poza tym nie wiem czy mąż chciałby bo ta wydzielina ma teraz kolor (sorry za okreslenie) przyprawy curry.

jtaudul ładnie dzidzia urosła :)) Coś dobrego jej musiałaś dawać do jedzenia :)))

Rutkosia całe cyce czy bardziej sutki?????

U nas sex odpada bo biorę te glubulki jeszcze przez 3 dni a nawet na ulotce jest napisane NO SEX, poza tym nie wiem czy mąż chciałby bo ta wydzielina ma teraz kolor (sorry za okreslenie) przyprawy curry.

Całe cyce :-p Czekam na chłopa właśnie żeby mi cyce wymasował bo sama to nie chcem:/ przyjdzie o 15 do domu to masowanie go czeka i na wieczór drugi raz:-p Odbije sobie za wszystkie czasy bo wcześniej nie miałam ochoty żeby dotykał bi mnie to drażniło a teraz naprawdę przyjemne;D

reklama
No to mój dzisiaj też bedzie miał bojowe zadanie :)) Niech tylko wróci do domu :))))
W razie braku chęci zagroże brakiem obiadu :))

Ostatnia edycja:
Do góry