ja tez to stosowałam kiedys przed ciaza, bardzo skuteczne. Ja skonczylam swoja miesieczna terapie irygacja z tantum rosa i Natamycyna bo bylo juz ok, ale mam wrazenie, ze chyba znowu cos wraca. Stosuje czesciej glubulki Floragyn i dwa razy ostatniio posmarowalam zewnetrznie Clotrimazolum.hej ja byłam wczoraj u lekarza i niestety grzybica mi sie nadal utrzymuje przepisał mi
Gynazol czy któraś stosowała?
to jest jednorazowa aplikacja kremu takim aplikatorem specjalnym.
mam nadzieję że pomoze i że nie zaszkodzi dzieciaczkowi
GosiuLew gratuluje synka. Myslałam, że to tylko ja tak długo nie znałam płci, ale wiem juz od 1,5tyg, że ma być raczej dziewczynka. Mam nadzieję, że się juz nie zmieni bo inaczej mały bedzie musiał śmigac w jeansowej sukienuni )
Pani_cinkowa na moim ostatnim usg wg kosci udowej jest term 2.02 a wg brzuszka 17.02, wg głowki 12.02. Wg OM 9.02. Wiec miedzy nóżkami a brzuszkiem tez różnica 2 tyg. Ale lekarz od poczatku mówil, że malenstwo ma długie nogi co mnie nie dziwi bo wdało sie w tatę który ma 198cm wzrostu. Nie mówił, żeby cos było nie tak wiec jestem spokojna. Myślę, że u Ciebie też sie to wyrówna.
Mnie tez się ciezko odycha ale ewidentnie zauwazylam, że obnizył mi się brzuszek. Nie duzo ale zauwazylam to ja, moja mama a co najdziwniejsze mój mąz. Czy to nie za wczesnie?