reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

Ja chodzę do lekarza prywatnie i jak do tej pory podczas tych 2 ciąż zdarzyło się może tylko kilka razy, że musiałam siedzieć w poczekalni. Ale było to max 10 min. Zdarza się, że jak się spóźnię to lekarz czeka na mnie ;D

Dzisiaj właśnie idę do lekarza i zobaczę co słychać u małej.

reklama
ja tez mam karte luxmed i chodze do przychodni z nia wspolpracujacej promedis i tak nie dosc ze personel jest bardzo mily, lekarze nastawieni na pacjenta to wnetrza tez sa super, jednak ostatnio coraz gozej jest umowic sie na wizyte, tzn trzeba ze sporym wyprzedzeniem, tak z dnia na dzien ginekologa nie dostaniesz i nawet zadne prosby nie pomoga :/

Moje slodkie malenstwo Daniel Alexander :-) szkoda ze nie chwalicie sie swoimi 3d i 4d scanami

Załączniki

• photo(50).JPG
    photo(50).JPG
    14,7 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Piękne sunshine, ja postaram się teraz wyprosić gina o ładne zdjęcie twarzyczki, bo ostatnio to wszyscy byli skupieni na czym innym, ja zresztą też i mam dużo zdjęć, ale niestety głównie z tyłu główki.

sunshine śliczny maluszek!!!
To i ja pochwale się zdjęciem mojej kruszynki, zdjęcie jest z 22 tygodnia wiec dzidzia jeszcze jest malutka, robiłam usg jeszcze koło 28 tygodnia, ale zdjęcia buźki są bardzo niewyraźne bo dzidzia leżała za blisko łożyska za dwa tygodnie kolejne usg. to może znowu dostane zdjęcie twarzyczki201010161022.jpg

Śliczne buzie.
Ja miałam raz 4d - nieplanowane, bo w szpitalu. Lekarz był na tyle miły, że chciał nam zrobić zdjęcie twarzyczki na pamiątkę, ale Malutka się tak pozakrywała, że nie dało rady.

Moje slodkie malenstwo Daniel Alexander :-) szkoda ze nie chwalicie sie swoimi 3d i 4d scanami

Jak to nie chwalicie ? :) W moim suwaczku już od dawna widnieje zdjęcie Oli z 4D z 22 tygodnia :)

Różnica w wyglądzie buzi dziecka między 22 a 28 tyg. jest spora Twój synek ma pełniejszą twarzyczkę i już widać że będzie łamaczem kobiecych serc :)

reklama
Dzieki kobietki :) mam wiecej zdjec ale troche sa niewyrazne, wydaje mi sie ze im ciaza jest starsza tym trudniej uchwycic twarzyczke dzidzi...taka zamazana sie wydaje i oczka dziwnie wygladaja :)

crazy mama moj Ch to byl prawdziwy lamacz serc :-D

Majusia sliczna ta twoja kruszynka
Jtaudul nawet nie zdawalam sobie sprawy ze to twoja ola :-) sliczna jest

Do góry