reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

reklama
Odpoczywam, odpoczywam - byle za co się wezmę a potem leżę pół dnia - mówię Wam wszystkie moje siłki chyba idą do synków, ale już niedługo :)
Miłej niedzielki babeczki :*

jestem po wizycie
wszystko z dzidzią w porzadeczku
rośnie jakbym się drożdżami opychała, lekarz stwierdził że zamiast 17 lutego urodzę gdzieś na przełomie stycznia/lutego
jeśli dzidzia będzie dojrzała, nie mam nic przeciwko poznania się z nia wcześniej :)))

hey, ja też po wizycie
zakaz seksu,leżenie, szyjka wariuje-jak będzie tak dalej to krążek będę miała zakładany,
brzuch mnie bolał jak byłam u lekarza i mówi że mam 2-3 godz w ciągu dnia leżeć bo nie jest dobrze,
w dalszym ciągu magnez itp ,
mam iść do laryngologa z nosem ,bo dziennie 1-3 mi krew leci i gin kazał to skontrolować,
skierowanie na badanie toksoplazmy,morfologia,b moczu i b.obciążeniowe z glukozą ,
Gin zakazał mi odwiedzin Szwagierki w Niemczech ,bo jazda samochodem tyle godzin może być groźna .
Mąż zdołowany ,bo się martwi,fiksuje i traktuje mnie jak jajko . Ja jakoś ze spokojem to przyjęłam .

margoz to super wieści niesiesz;D Ja wizytkę mam już w środę i doczekać się nie mogę;D
Delfin Ona odpoczywaj jak najwięcej i nie przemęczaj się broń Boże.Trzymaj się dzielnie.

Ja tez dzisiaj miałam wizytę... Po raz kolejny potwierdzona dziewczynka..u mnie i małej wszystko w porządku, rosnie jak na drożdżach, obecnie wazy 1067g ....z pomiarów wynika, że to 27 tydzień ciąży, wiec się zgadza...Łożysko na ścianie przedniej, wysoko, stopień dojrzałości 0...
Badania do zrobienia...Krew, mocz, powtórka toxo i konsultacja kardiologiczna przed CC..:-)

Witam!
Ja po wizycie u gina. Poziom wod sie podniosl, wiec jest ok. Szyjka krotka, ale zamknieta, wiec tez ok. Nie ma skurczy.
Robilam dzis glukoze, mocz, morfologie i tarczyce i wszystko wyszlo dobrze, tylko w morfologii lekka anemia, wiec dostalam magnez. Wiec nadal jest na Luteinie, Asmagu i zelazie dodatkowo. Mala rosnie pieknie :)
Ale wiadomosc dnia jest taka, ze moge sie przytulac z mezem :)

PS: Na poczatku ciazy robilam toxoplazmoze i cytomegalie i pytalam dzis i lekarka mi powiedziala, ze juz nie trzeba tych badan powtarzac do konca ciazy. Jak jest u Was, macie je powtarzac?

Pozdrawiam wszystkie Mamuski :)

reklama
Ale się działo.
Figa odpoczywajcie grzecznie.
Ewitka cieszę się, że nic się nie pogarsza to super wiadomość
Delfin_ona leż, odpoczywaj i leż, póki możesz w domu, bo znacznie wygodniej w domciu niż w szpitalu, także uważaj na siebie
Mysia to fajnie,że jest lepiej

Do góry