reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

reklama
Poziomkowa ja mam nadżerkę i mialam dosyć sporą przed ciążą...
EWITKO cieszę się z tych lepszych wieści i trzymam za Was mocno kciuki i mam nadzieję że przekażesz nam jeszcze nie raz takie dobre wieści i że będą jeszcze lepsze;D Trzymaj się dzielnie ;*

Ewitka wiedzalam ze jeszcze sie tli swiatelko nadziei na koncu tego ciemnego tunelu zycia.Nie martw sie malenstwo przejdzie operacje i bedzie zdrowiutkie.Moja sasiadka 2 lata temu urodzila coreczke z syndromem Downa.Malutka tez zaraz po narodzeniu trafila na blok operacyjny z powodu dosc powaznej wady serca.Teraz ma sie swietnie.Niedawno zaczela mowic i od ponad pol roku chodzi sama.Mam nadzieje ze wiara Was nie oposci.To i modlitwa to jedyne co pozostalo.

Ewitko czekałam na Twojego posta. Strasznie się cieszę, że usłyszałaś dziś optymistycznie nastrajające nowiny. Wierzę, że nie będzie się powiększać, a operacja skutecznie rozwiąże Wasz problem!!! Wszytskie dziewczyny na forum są z Tobą myślami. Trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoją kruszynę.
Wiadomo już kiedy będziesz miała cesarkę?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewitka bądź dobrej mysli i optymistycznie nastawiona!
Trzymam za Was kciuki i modlę się o Twoje dzieciątko.
Dobrze że dostałas dziś pomyslne wiadomości od lekarza, napewno bedzie dobrze!!!
(ja niestety od rana nie moge sie uspokoic i becze jak głupia bo tata bliźniaków definitywnie chce zakonczyc znajomosc, niby chce widywac dzieci, ale chce miec wolna reke zeby mogl kogos poznac, niby nie bylismy w zwiazku ale nie sadziłam, że oznajmi mi to palant w 6 mies., przepraszam że zawracam wam tym głowę ale bardzo mnie to boli)

reklama
Poziomkowa ja mam nadzerke, wydalo sie na ostatnim USG ale lekarz powiedzial ze jest malenka jak ziarenko i zeby sie tym absolutnie na razie nie przejmowac wiec nie mysle o niej.
Ewitka ciesze sie z twoich dobrych wiesci. Wszystkie wierzymy ze skoro rokowanie jest korzystne to niunia po operacji szybciutko nadrobi i bedziesz mogla cieszyc sie z kolejnego dzieciaczka. Bardzo bardzo mocno trzymam kciuki.

Do góry