reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

reklama
angel nie wiem jak wygladaja wasze stosunki i co czujesz do ojca swoich dzieci ale pomysl ze to tylko jego strata.Przed toba otwiera sie mozliwosc poznania kogos wartosciowego kto pokocha ciebie i twoje bable bo bedzie chcial a nie bo tak wypada.

angel faktycznie nie musiał Ci tego teraz mówić, ale nie płacz napewno on nie jest wart Twoich łez, a Twoje maluszki czują że się smucisz:( trzymaj się cieplutko

Moim zdaniem facet nie wie co traci ale nie raz jeszcze tego gorzko pożałuje zobaczysz a ty będziesz miała swoje 2 skarby które codziennie będą ci dawały tyle radości i szczęścia;D Znajdziesz odpowiedniego faceta który będzie kochał ciebie i maluszki prawdziwą miłością i nie wymięknie przy pierwszej lepszej okazji. Będzie dobrze zobaczysz ;*

Dzięki dziewczynki za dobre słowo, to tak dużo znaczy, juz nie bedę płakac niech teraz on płacze bo nie wie co traci, macie rację!
Myślę juz tylko o moich bąbelkach!

Ewitka, cieszę się, że masz optymistyczne informacje :) zobaczysz, że wszystko będzie dobrze i maleństwo będzie się dobrze rozwijać
trzymamy za to kciuki :)

Angel
Niech spada dupek na szczaw.Widocznie to niedorosly gnojek skoro zrobic to umie a odnosnie pozniejszej pomocy to radz sobie sama.Nie warty jest Was i Waszej milosci.Mam nadzieje ze nie zostalas zupelnie sama i masz oparcie w rodzinie.Gostka pogon na 4 wiatry tylko postaraj sie o alimenty bo kasa przy 2 bedzie potrzebna.Niech chociaz w taki sposob odczuje.Glowa do gory a z blizniakami napewno nie bedziesz miala czasu o tym gnojku myslec.Przy okazji prosba do Twoich malenstw.Dzieciaczki jak mamusia zacznie buczec crazy ciocia radzi zasadzic mamusi kopa.Buziaczki

Crazy mamo już nie raz usmiałam sie przy twoich postach, i tym razem nie zawiodłaś!mimo ze mine mam nie ciekawa to mnie rozbawiłas tymi kopniakami!!!hehe, ale z Ciebie jajcara, fajnie bo zarazasz optymizmem! cudo!
dzięki słońce!!!

Zgadzam sie z angel, czasem to jak długo nei piszesz crazy mamo to sie denerwuje ;) hehehe, a tesknie za Wami wszystkimi, chyba sie uzaleznilam, juz nie czuje sie taka zdolowana jaki miesiac temu kiedy tutaj zajrzalam pierwszy raz :) hehe se mi na czulosci zebralo...

reklama
Do góry