reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

ewitka-strasznie mi przykro. Teraz musisz być silna dla swojej córeczki. Skoro, jak piszesz, jest jakaś szansa, że wszystko się ułoży, trzeba wierzyć, że tak wlaśnie będzie.

Wczoraj byłam u gina na wizycie kontrolnej i okazało się, że pomimo tych dziwnych skurczów, które miałam dwa tygodnie temu, wszystko jest w porządku. Sprawdził nawet na USG szyjkę, czy sie nie skraca. Teraz przede mną USG połówkowe za tydzień. Do tej pory byłam spokojna, ale teraz....Staram się myślec pozytywnie, bo to najważniejsze dla Maluszka.

reklama
Ewitka bardzo mi przykro że przypuszczenia się potwierdziły. Mogę tylko powiedzieć że pomodlę się za Ciebie i Twoją córeczkę i że myślami jestem z Wami. Bądź silna dla Niej !

Kasiutka udanej lektury.Wiem ze nie jest fajnie lezec.Mialam okazje sie przekonac przez tydzien w szpitalu.Uwierz mi ,lepiej w domku w swoim wyrku wiec stosuj zalecenia

Oj tak, książek dostatek a zawsze jakoś czasu nie było. Wzięłam z półki Korczaka i starego Króla Maciusia, trzęsę się ze śmiechu "tego lalusia w zielonym krawacie na wojnę bierzesz? ihihihi" Polecam wam kochane, jakoś tak fajnie się go teraz i wyjątkowo czyta :)

Tak margoz kochana leżę na lewym,przynajmniej sie staram, bo małemu chyba lewy nie pasuje ? kopie, wali, stuka i puka, jak przewrócę się na prawy to chyba zasypia bo od razu cisza się robi :)

Dzisiaj zaczynam 20 tydzień, kurcze jak to długo jeszcze :/

Ewitka - jesteśmy z Tobą!

a Ivonka7 dalej milczy :(

Dzisiaj zaczynam 20 tydzień, kurcze jak to długo jeszcze :/
[/B]

Kaasiutka Ty wiesz ze jest 95% szansa ze lozysko jeszcze pojdzie w gore. Mam wrazenie za calkowicie odpychasz wszystkie fakty z tym zwiazane i trzymasz sie ze musisz lezec do konca. 45% procewnt kobiet w ciazy ma to samo co Ty w II trymestrze.

Ewitko cały czas myśle o Tobie, nie wiem co by Cię pocieszyło ale mam nadzieję, że sam fakt, że masz w nas 100% wsparcie doda Ci jeszcze więcej sił i spokoju bo to jest ci na pewno potrzebne.

Ja już po usg. Dzisiaj było tylko takie szybkie żeby sparwdzić serduszko, głowkę i kręgosłup itd. NADAL NIE ZNAM PŁCI!! Chyba jestem jedyna na tym forum która jeszcze nie wie kim jest jej dziecko. Dzidziuś jest o tydzień młodszy niż wskazuje termin OM ale to się może zmienić. Generalnie wszystko w normie i to mnie uspokaja. Na następnej wizycie znowu będzie robił mi dokładniejsze pomiary. Dostałam skierowanie na glukoze więc za jakieś 3 tyg pójde. Następna wizyta 3.11. Pytałam gdzie mam łożysko, więc u mnie na tylnej scianie przy dnie.

ja też nie znam ;-) więc kochana nie jesteś sama . Ja idę 14.10 może się ukarze co jest między nóżkami :-D.

Dobrze DorissŁ że twoje maleństwo jest zdrowe :-)

reklama
Do góry