reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Święta Święta już tuż tuż

reklama
Oj Agulka niestety ale to bardzo, bardzo dobra cena jak za fotelik.

My z M dziś pierwszy raz upieklismy chlebek w piekarniku własnej roboty i był pychaaaa zniknął błyskawicznie, nawet Marcelek się zajadał:-D i stwierdzilismy że jako prezent gwiazdkowy kupimy sobie automat do wypieku chleba.:tak:

Ostatnia edycja:
hmm to my kupilismy za 1500 zl.. Fair z isofixem do 18 kg montowany tylem. no ale u nas nie ma problemow z kasa zadnych.
coneco zenith nie ma w zadnych testach, ale chyba z tych tanszych to raczej malo ktory jest

Miałam cocneco zenitha dla Miłoszka.Super sie sprawdził.Chciałam kupic teraz Milence,tym bardziej że CCaroline też chwali.Ale dostałam od dalszej koleżanki po jej córeczce inny,więc zaoszczędzone mam:)

reklama
Do góry