reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta Święta już tuż tuż

gdyby nie dostał to bym siostrze doradzila chicco cuatro 4w1- bo ona sie zdeklarowala ze dostanie Niko pod choinke a tu masz ktos inny dał :)
fajne jak diabli to cudo tylko zapala tak po plytkach ze na pewno beda bolesne upadki
ale melodyjki tez maja regulowana glosnosc

reklama
to my dokladnie taki sam kupilismy wczoraj w niemczech bo bylismy na zakupach za 25 euro, ale maly jakos specjalnie nie chce sie tym bawic, zauwazylam ze on ogolnie nie chce sie bawic zabawkami woli krecic sie kolo telewizora kolo mebli komputer i inne dorosle rzeczy ktorych on nie powinien tykac
Właśnie, dlatego mi szkoda kasy na te drogie zabawki. Mamy kilka zabawek FP po Karolku, a młody woli piloty, kable, itp ;)

u nas to pierwsze dziecko wiec poki co to mu kupujemy jakies zabawki ale tylko od swieta ale az tak strasznie duzo to ich nie ma, nazbiera sie pweno po mikolaju i po swietach, ale drugie dziecko bedzie musialo sie bawic tym co sie zostanie po krzysiu i nie bede kupowac zabawek, tylko balagan sie w domu przez to robi i wszedzie wszystkiego narozwalane

a ja dziś wyczytałam w gazecie super pomysł świąteczny: aby na Wigilię zabrać kamerę i aby każdy powiedział kilka rzeczy takich specjalnych dla malucha. będą to takie niby życzenia a niby wspominki a maluchu. bo czasami maluch nie zobaczymy niektórych osób jak np prababcie a tak usłyszy co o nim mówiła prababcia . myślę że fajna taka pamiątka po pierwszych świętach naszych maluchów :)

Ostatnia edycja:
Polusia - bardzo fajna pamiatka

ja własnie mam juz tyle tych zabawek w domu ze az nie chce mi sie kupowac kolejnych, nasz cały dom wyglada jak jeden wielki plac zabaw, tez myslałam o tych pchaczach bo Bartkowi tego nie kupowałam ale z drugiej strony jak Młoda zacznie chodzic to juz pchacze raczej pojda w odstawke, no ale cos Mikołaj musi i jej przyniesc wiec chyba kupimy taki wózek pchacz
FISHER PRICE M9523 WÓZEK CHODZIK PCHACZ 2in1+ BON (1317382069) - Aukcje internetowe Allegro
moja kuzynki corka ma 3 lata i dalej sie tym bawi

u nas zreszta z zabawkami jest podobnie, interesujace jest stawanie wszedzie, wyciaganie z szuflad,albo zabieranie samochod bratu :)

No ja właśnie też o nim myślałam, tylko my wózki to w domu mamy po Poli, a np. nie mam jeździka, więc chyba na ten Playskool się zdecydujemy.

reklama
Do góry