reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

Myszko powiem Ci, że cena to 250zł , więc chyba nie taka masakra bo te wszystkie inne mniej "żywe" zabawki, bardziej znane, pieski kotki hasbro, czy ta papuga gadająca są chyba też w okolicach 200-300zl
Ale strasznie się cieszę, żę zamówilam tego tygryska :-) Miałam straszny dylemat czy tygryska czy lwiątko , ale tyrgysek wygrał za piękne niebieskie oczy i przyjemniejszy pyszczek :-)

reklama
welonka SWIETNA TA ZABAWKA MOZESZ PODAC LINKA GDZIE MOZNA COS TAKIEGO ZAKUPIC????
masz racje wiekszosc zabawek zwlaszcza z FP sa mniej wiecej w takiej cenie:tak::eek:

Welonko piękny tygrysek, choć mnie i tak cena zwala z nóg, jak takie zabawki są przewartosciowane. No i mój by się pewnie bał takiego gadającego i ruszającego się tygrysa, bo on ogólnie do pluszaków podchodzi z dystansem (postępem jest ti, że ich już nie wyrzuca z łózeczka :-))
Pyzuncia fajna lista, ja bym do niej jeszcze dołożyła zabawki francuskiej firmy Smoby (klocki Abrick), swietne i nie bardzo drogie zestawy szkoda, że nie pasuja do duplo. Wader też niestety robi swój standard...

Mnie tez troszkę ta cena przeraża:sorry:, mojej siostry corka ma taką interaktywną małpkę ale z tego co widze to Quinten zainteresowany jest nią zawsze tylko 5 minut:sorry: jemu to wogole ostatnio kawałek sznurka dać i zabawa na całego:tak:

Dzisiaj byłam wymienić olej w samochodzie i jak czekałam na samochod oczywiście z Quintenem to bawił się zabawkami jakie tam mają i czym sie bawił moj synu:confused: a zabawką taka samą, którą ma w domu i go wogole nie interesuje a jak wychodziliśmy to tamtej nie chciał zostawić:baffled:

jemu to wogole ostatnio kawałek sznurka dać i zabawa na całego:tak:
U nas od dłuższego czasu największą furorę robią puszki z herbatek hippa, wkłada sobie tam klocki, przesypuje do drugiego, układa wieżę, a w tej chwili bawi się pieluszkami, które wkłada i wyjmuje z wiaderka :-) Więc my z tymi zabawkami to nie za bardzo szalejemy.

U nas podobnie. Aktualnie na topie sa torebki herbaty wkladane i wysypywane z puszki. Przy tej zabawie spędza jakies 15 min, tradycyjnymi zabawkami nie bawi sie tak dlugo.

Ogólnie to pewnie jak wiekszosc z mam (wnioskuje po wpisach) mam duzy problem z kupnem zabawek, nigdy nie wiem czy bedzie trafiona czy może kasa wywalona w błoto. W sumie to jak na razie synek nie ma jednej ulubionej zabawki. Jakis czas temu kopiliśmy mu zestawik Lego Duplo - taki fajny ze zwierzątkami (pomysl ściągnęłam od Was) ale przebojem sie to nie okazało, a na forum jest to raczej zabawka zachwalana. I w sumie to tak z każdą rzeczą.

A teraz o oczywiscie mega problem z kupnem czegos na święta.

Mam nadzieje, ze wasze pomysly mnie zainspirują.

U nas podobnie. Aktualnie na topie sa torebki herbaty wkladane i wysypywane z puszki. Przy tej zabawie spędza jakies 15 min, tradycyjnymi zabawkami nie bawi sie tak dlugo.

Ogólnie to pewnie jak wiekszosc z mam (wnioskuje po wpisach) mam duzy problem z kupnem zabawek, nigdy nie wiem czy bedzie trafiona czy może kasa wywalona w błoto. W sumie to jak na razie synek nie ma jednej ulubionej zabawki. Jakis czas temu kopiliśmy mu zestawik Lego Duplo - taki fajny ze zwierzątkami (pomysl ściągnęłam od Was) ale przebojem sie to nie okazało, a na forum jest to raczej zabawka zachwalana. I w sumie to tak z każdą rzeczą.

A teraz o oczywiscie mega problem z kupnem czegos na święta.

Mam nadzieje, ze wasze pomysly mnie zainspirują.

U nas zoo tez nie zdalo egzaminu całe szczęscie kupiłam ten mniejszy zestaw ale mały uwielbia wszelkie pojazdy z lego duplo czyli policja, straż;-).

reklama
Do góry