reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

witam po raz1:-D:-D:-D:-D:-D
ja mam pustke i brak pomyslu na prezenty dla Julii myslalam na swieta o krzeselkuu uczydelku a na Mikolaja szczeniaczka uczniaczka:confused::baffled: ale to wszystkojeszcze pewnie ulegnie 100 tys razy zmianie dziadkom chyba zrobie takie rami z masy solnej z JUlii raczkami i nozkami odbitymi a reszcie???????????????????? NIE WIEM:-D:-D:-D:-D:rofl2:

reklama
mysz ja go zamkne w pokoju i niech sobie wirtuozi:-D. poza tym jest regulacja glosnosci, tlyko jest jedno, ale...gdy gra muzyka tzn. jakis podklad to sciszasz, po czym organy ci przypominaja o sobie i znow robia sie glosne. mozna przeciez ponaklejac jakas dzwiekosciszającą tkanine. to jest naprawde bezcenne widziec go jak stoi lub siedzi na tym malutkim taboreciku i grajkuje i potancowuje:-D. ja mam taki keyboard jesczze z mojej komunii i on jest u mojej mamy. jak tam idziemy to on leci do szafy i targa te organy zeby mu wlaczyc.

co do szczeniaczka uczniaczka czy krzeslka to ja mi sie wydaje, ze dzieci w wieku naszych sa za "stare" na to, ale moze mi sie tak wydaje. szczeniaka kupilismy na roczek i troche sie kacper pobawil i koniec na tym. moze lepiej fontanna z pilek albo kula niespodzianka tez z pilkami?

Quinten raczej nie dostanie juz nic bo ciągle co mu kupie to zaraz to dostaje także musi sie nacieszyc prezentami od rodziny inaczej zbankrutuje;-).

M dostanie bon w sklepie sportowym, zero oryginalnosci wiem ale on uwielbia biegac a ja nie znam sie na tych wszystkich akcesoriach także sobie pojedzie i sam wybierze:tak:,
siostrze jakąs ekskluzywną agendę:-),
8 letniej siostrzenicy kupiłam taki kompleciki do pisania listów, pamietnik i do telefonu zawieszkę wszystko max dziewczece tzn różowe, pachnące w kotki itp:tak:,
bratankowi 6 letniemu pajęczyne spider mana troche jest droga ale to moj chrzesniak ma na imie Adas takze dochodzą mu imieniny i urodziny bo 26 grudnia sie urodził, takze jeden prezent na 3 okazje
dwóm bratankom 17 i 12 letnim daję kasę,
mojej chrzesniaczce kupilam takiego pelikana fisher Price do ciagniecia, a na urodziny bo styczniu bedzie miała roczek zamówiłam portret na allegro i złote kolczyki ptaszki.
Ja od M zażyczylam sobie perfumki a od siostry jeszcze nie wiem:eek:.

U nas muzycznych zabawek jest sporo i są dość mocno ekspoatowane. Ma takie ogranki Simby ze zwierzętkami, one też mają taką regulację głośności, ale nie sprawdzałam czy po dźwiękowym przypomnieniu automatycznie się podgłaśnia, poza tym jeszcze muzyka w ogródku zabaw przeżywa "drugą młodość", mnie nie przeszkadza, bo ja lubie muzykę. No i staram się unikać zabawek, które są za głośne albo mają przeraźliwy dźwięk - jak dostał rok temu w prezencie piłkę Simby do raczkowania, to od razu zakleiłam watą i taśmą głośnik, no i do tej pory się trzyma :-)
U nas nastąpiła "reaktywacja" szczeniaczka, ale znowu baterie padły.... A książeczka FP cały czas na topie i to na oryginalnych bateriach :szok:
A jeśli chodzi o prezenty, to chyba postawimy na klocki Duplo - planuję mu kupić podstawkę, żeby można było budować domki, stawiać zwięrzątka itp, ew. dokupić jakiś pociąg, czy inny pojazd, bo samych klocków ma sporo. Garaż Wadera czeka u cioci do zabrania (stan idealny), więc nie ma potrzeby, ogólnie ma tak dużo zabawek, bo sporo spadkowych, że nie mamy gdzie ich trzymać.
Rodzina zawsze tak go obsypuje prezentami, a my już mu kupiliśmy znikopis i od razu daliśmy, bo jest jeszcze mały i pewnie za bardzo nie rozumie co to Mikołaj, a wiele prezentów na raz tak nie cieszy jak te rozłożone w czasie...
Z prezentami dla rodziny mam zawsze problemy, ale to dajemy sobie pod choinkę, więc trochę czasu jeszcze mam.

kasro uwazam, ze swietny pomysl z ta karafka skoro tescie takie maja zainteresowania.na pewno im sie spodoba.

ewitka - ale macie fajnie z zabaweczkami, ze tak ich sporo dostajecie. zazdroszcze:tak:

Szerlock, Pawełek ma dużo zabawek, ale większość spadkowych samochodów i klocków, no a na bieżąco coś dadzą chrzestni, dziadkowie i 4 nowe zabawki już przybywają.
Dziewczyny a co sądzicie o takim zestawie, może któraś z was zetknęła się juz z tą firmą?
MIASTECZKO +Kolejka DUŻO innych pasują do DUPLO (486548593) - Aukcje internetowe Allegro
Bo mnie to zaciekawiło, niedrogi, a ma duzo ciekawych elementów. A mamy juz klocki duplopodobne Dimo, nie są złe i fajnie się składają z duplo.

ewitko mi sie podoba to miasteczko. mysle, ze ta zabawka starczy na dlugo i jak pawelek bedzie starszy to sie rowniez zabawi. wyglada na zdjeciach jakosciowo w porzadku, faje kolorki i cena dobra.

Dzięki Aletko, to w takim razie ją "zamówię" u rodziny. Spodobało mi się to, że ma takie fajne elementy jak okienka, płotek no i dodatkowe klocki - będzie z czego budować. Aletko a ty masz ten większy zestaw 110 części z możliwością konstruowania torów w ósemkę, czy ten mniejszy jak na aukcji?

reklama
Do góry