reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

Dziewczyny jak tam Mikołaj sie spisał:confused::-)

Quinten dostał

śmieciarkę

LEGO DUPLO 4959 Śmieciarka -40% od Barsop (492345084) - Aukcje internetowe Allegro

i poczte tylko to chyba stara kolekcja jest bo nigdzie tej poczty nie moge znaleźć żeby sobie ceny porownać:baffled:

4662.jpg

a ja koszyk łakoci dostałam:zawstydzona/y: oj koniec z trzymaniem lini:rolleyes2:

reklama
Witam:-)Moje dziewczynki dostały lalki ktore placza jak je sie obudzi i trzeba im dac mleczko albo pokolysac na rekach zeby przestaly,a Dominik robota ktorego mozna zamienic w samochod.Teraz mam troche spokoju bo wszyscy bawia sie prezentami:tak:Tylko troche denerwuje mnie ryczenie tych lalek bo male nie doknca umieja sie nimi zajac,a jak uda im sie je uspic to Dominik je spowrotem budzi i tak w kolko:-D

U nas klocki drewniane i samochód, o taki: SAMOCHÓD DLA DZIEWCZYNKI L. PEOPLE FISHER PRICE (498796916) - Aukcje internetowe Allegro, ja tam nie uważam by dla dziewczynki koniecznie, Janek zachwycony sadza za kierownicą dzidzie :-p.

My dostalismy po książce, ja Szwaje a tomek Clarksona, bedę miała co czytac jakbym wylądowała znów na wywoływaniu :-p.

Mikołaj zostawił prezenty na stole w worku (poszewce) i trzeba było je rozpakowac. Mina Janka bezbłedna, a mama gapa nie zdążyła z aparatem.

Super prezenciki dostały te Wasze maluszki. Mikołaji tylko pogratulowac za dobre wybory:-).

Mamo Quintena te zestawy lega sa extra:rofl2:.

U nas synek dostal na razie pierwsza część prezentow a druga dostanie jak po powrocie z pracy pomocników Mikołaja.
Były książeczki - to od babć, kamizelka - od cioci, klocki drewniane (taki prosty zestawik na sprawdzenie czy zabawka podejdzie synkowi) i drewniana układanka - od dziadków (siódme od góry)
Puzzle - Układanki Drewniane z Uchwytami - WYBÓR (491185688) - Aukcje internetowe Allegro,,
bedzie jeszcze prezent od nas rodzicow i od chrzestnego - grajace i jezdzące lokomotywa i traktor z przyczepką i zwierzatkami.

Ale musze przyznac, ze sierota ze mnie. Nic a nic nie pomyślalam, zeby wreczenie tych prezentow jakos zaaranżowac. jedynie co to moja mam zanic wreczyla małemu ksiązeczke to opowiedziala o tym ze byl Mikołaj z broda i wreczyl jej książeczkę zeby ja przekazala grzecznenu chłopcu.

A my wczoraj w sklepie ten zestaw znalezlismy wcale nie drogi i tak dziwnie bo był jako komplet a co ma ta smieciarka wspólnego razem z pocztą:confused: może im z tamtego roku zostalo i wystawili teraz za niższa cenę:-D najwaznejsze, ze cena mi podpasowała:tak:.

A my idziemy wieczorem do "mikołaja" pewnie Quinten bedzie sie bał, bo tata mojego M sie przebiera:tak: dobrze, że mi o aparacie przypomniałyscie:tak:

u nas troche smutnawo bo taty nie ma, wiec lipa. No i Jas chory...
Ale poniewaz u mnie w domu Mikolaj zawsze zostawial prezenty kolo poduszki, to i ja tak Jasiowi zrobilam. No ale okolo 5:00 przez swoej przeziebienie poplakiwal bez przerwy wiec go wzielam do siebie (juz wtedy wyczail prezent kolo poduszki, ale go szybko wynioslam do naszej sypialni). No i spal do 10:00 a jak sie obudzil to poszlam do jego pokoju po prezent i mu dalam po prostu mowiac ze Mikolaj go zostawil.

Potem bylismy u tesciow, ktorzy pomieszali Mikolaja z tutejszym Gwiazdorem i dali Jasiowi prezent ktory mial byc pod choinke - zdalnie sterowane auto. I wielkiego Mikolaja z czkeolady i ubrania rozne.

Aha - od tego Mikolaja w domu dostal kostke motoryczna
Eichhorn Kostka Wielofunkcyjna Edukacja Simba (500459347) - Aukcje internetowe Allegro

podoba mu sie :tak:

Szkoda ze jest chory, choc i tak juz bym sie nie zalapala na impreze Mikolajowa u M w pracy (chco tak naprawde to nie bylam zbyt przkeonana do pojscia tam bo nikogo nie znam, no ale tak to Jas by dostal paczke przynajmniej :-p). Myslalam tez o Mikolaju w klubie osiedlowym zeb ysie zintegrowal z dziecmi z osiedla, no ale i tak by nie mogl isc...

U nas Mikołaj przyniósł naczynia zabawkowe i cymbałki a dziecko miało taki ubaw cały dzień jakby milion w totka wygrało:-) nawet na poobiednia drzemkę z nowymi zabawkami do łóżeczka wskoczyła;-)

reklama
Pomocy? Co można kupić prawie 12-latce na gwiazdkę??? Kompletnie nie mam głowy i nie wiem co jest teraz na topie? Może możecie pomóc??? PLIS

Do góry