reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

reklama
A ja sie dowiedziałam co dostane od mezunia na gwizdke- czerwony portfel z motylami :). Miała byc kurtka na motor ale ostatnio bylismy na slub ie znajomych którzy mieli w kwietniu wypadek na motocuklu i chodza o kulach, wiec zaczelismy sie zastanawiac ze chyba sprzedamy motorek i kupimy dopiero jak Wojtek juz bedzie duzy.

My z mężem nareszcie jesteśmy juz po zakupach świątecznych dla synka ufff.
Kupilismy grającą stonogę
www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: 6m+, Zabawa, Grająca stonoga
i byka śmieszka
Zabawki :: Kraina Dziecka - �mieszek Wow Wee Byk

Mamy wielka nadzieje, ze to sie synkowi spodoba, bo na mikołajki kopiliśmy mu z dziadkami naszym zdaniem super zabawkę
www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: 0m+, Zabawa, Zabawka zestaw gimnastyczny 2 w 1
(gra - a to nasz szkrab uwielbia, migaja swiatełka i takie rozne) ale bobo nie podziela zdania o tym ze super:(. A tania nie była.

a my wyrodni rodzice kupiliśmy małemu tylko książeczke ze zwierzątkami za 6 zeta...stwierdziliśmy że i tak mase "pierduł" będzie "spływać" od calej rodziny- a pokój zagracić nie trudno

...zresztą nasze dzieci i tak najbardzie lubią durszlaki i wszystkie inne "dorosłe gadżety";-):-D

hahahaha :-D:-D:-D baba jago świetnie powiedziane :-D:-D:-D o durszlaku to ja jeszcze nie pomyślałam ;-)

my jak narazie na etapie klocków takich mieciutkich, na kazdej ściance inny obrazek; i magnesy cyferki i literki na lodówkę, może to jeszcze dla niego za wczesnie ale on uiwelbia wpatrywac sie w lodówkę co tam nowego powiesiłam i bede zdjecia i poźniejsze jego rysunki przyczepiać kolorowymi magnesami ;-) bardizej to teraz prezent dla mnie niż dla niego :sorry2: A jutro wybieramy sie do sklepów wiec napewno jeszcze coś wykombinuję... inaczej bym chora była :zawstydzona/y:

hahahaha :-D:-D:-D baba jago świetnie powiedziane :-D:-D:-D o durszlaku to ja jeszcze nie pomyślałam ;-)

my jak narazie na etapie klocków takich mieciutkich, na kazdej ściance inny obrazek; i magnesy cyferki i literki na lodówkę, może to jeszcze dla niego za wczesnie ale on uiwelbia wpatrywac sie w lodówkę co tam nowego powiesiłam i bede zdjecia i poźniejsze jego rysunki przyczepiać kolorowymi magnesami ;-) bardizej to teraz prezent dla mnie niż dla niego :sorry2: A jutro wybieramy sie do sklepów wiec napewno jeszcze coś wykombinuję... inaczej bym chora była :zawstydzona/y:

No wlasnie dla naszego synusia też najlepszymi zabawkami są rzeczy codziennego użytku a najbardziej to co akurat znajduje sie w rekach rodziców. Jakis czas temu super przebojem byla plastikowa butelka po wodzie czy tubka kremu do rąk. Dlatego też wybór prezentu "typowego" dla niemowlaka w jego wieku stwarzal nam problem i obawy czy na pewno mu sie to spodoba. Bo głupio bym sie czuła nie mając nic dla niego pod choinką:zawstydzona/y:.

reklama
A u nas Kamilce dostają sie jak narazie tylko papierki po cukierkach, Które je np. Ola:-D im głośniej jej szeleści w rączkach tym lepiej. Rewelacyjne są też małe nakrętki w pudełku po margarynie np.

Do góry