reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

reklama
Pan Metka zrobił średnie wrażenie na moim synku :baffled: W Świeta dostanie Panią Szeleścik - ciekawe, czy z nia się zaprzyjaźni...

A moj uwielbia... :-)

Roni - ja bylam z moim bratem wlasnie w sklepie-on chcial cos kupic mojemu mezowi a w koncu to ja kupilam :-D Bardzo fajna, mieciutka polarowa bluze z kapturem :-)

A ja nie dosc ze nie mam za bardo kasy na prezenty to i bida w pomyslach na nie.nie wiem co rodzicom,co tesciom i co mojemu okruszkowi-mezowi;-)dla majeczki to napewno znajde cos...

Kochane majowe Mamusie wraz z pociechami i rodzinkami w związku z tym że jutro wyjeżdżam i nie będę miała dostępu do netu chciała bym Wam złożyć Wam świąteczne życzenia tu na ogólnym bo każda ma dostęp:-)

NIECH MAGICZNA NOC WIGILIJNEGO WIECZORU
PRZYNIESIE WAM SPOKóJ I RADOść
NIECH KAżDA CHWILA śWIąT BOżEGO NARODZENIA
żYJE WłASNYM PIęKNEM
A NOWY ROK NIECH OBDARUJE WAS POMYśLNOśCIą I SZCZęśCIEM.
RADOSNYCH śWIąT NIECH SPEłNIA SIę WSZYSTKIE WASZE MARZENIA.
ZADOWOLENIA Z DZIECI I MężóW, ABY DZIECIACZKI BYłY ZDROWE I PIęKNIE SIę ROZWIJAłY. WSZYSTKEIGO NAJLEPSZEGO żYCZYMY MY CZYLI Żaneta Z rodzinką :-)

Żaniu my Tobie życzymy - wesołego karpia, mikołaja z duzym workiem prezencików i szczesliwego Nowego Roczku żeby był lepszy od starego, i niech spełnią sie Twoje wszystkie marzenia i żeby Twoja niunia rosła jak na drozdzach i była zdrowa a Twoja druga połówka spełniała wszystkie Twoje marzenia. Ania i Wojtus:-)

reklama
Zaniu -
Zdrowych, spokojnych i pelnych radosci Swiat, a w roku 2008 zadowolenia z malzonka (oby zawsze robilCi takie mile niespodzianki, jak te o ktorych piszesz czasem...), no i niech Majeczka ci rosnie i wspaniale sie rozwija :-)

Do góry