reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

reklama
my też niby obchodzimy, ale przestałam się silić na prezenty, bo w tym dniu nie sposób wymyślić coś oryginalnego - wchodzę do sklepu i mam ochotę szybko uciekać, aby nie zwymiotowac od nadmiaru serduszek i wyznań milosnych :crazy:

restauracje i kina przepelnione, wiec wychodzimy dzien przed lub dzien po...

to fakt, ze szalenstwo jest przesadne. ale zawsze to jakas mobilizujaca okazja do wyjscia w teren w 4 oczy:-D lub kupna jakiegos drobiazgu. ja tez nie mam pomusłow. na allegro widzialam portrety, ze mozna sobie zamowic i narusuja ze zdjęcia, ale co ja z takim czyms zrobie? np. fajne są majtki męskie z cukierków, ale tak daleko w dół to mi sie wędrować nie chce:-D:-D:-D

My raczje nie obchodzimy bo zwykle spedzamy je osobno :-D Tak tez bedzie i w tym roku, wiec jak maz bedzie wyjezdzal to tylko jakas karteczke mu wsune do torby i tyle. Walentynki spedze z Jasiem ;-)

szerlock- życzę ci masy pomysłów na prezent!;-) ja chciałam kupić mężowi płytę CD jego jednego z ulubionych zespołów i co ...? mąż sobie sam kupił, bo przecież nie wiedział o moim zamiarze, wiec jestem zła i na etapie poszukiwań w mojej głowie jakiegoś pomysłu ....:sorry2:

He he a ja mam w walentynki egzamin :sorry2: Wiec zbyt nastrojowa nie będę :-D Pewnie wróce z uczelni spocona i zestresowana na maxa ;-) Ale tradycyjnie czeka nas pewnei przemiła kolacja, prezentów raczej sobie nie dajemy, tylko jakies drobiazgi ;-) I w domciu zostajemy w ten dzień i jesteśmy tylko dla siebie bo jak któraś napisała: wszędzie tłoczno ;-)Zresztą my zawsze wychodzilismy z założenia że gdy sie ktoś kocha to ten dizeń nie rózni się zbytnio od innych bo okazuje się miłość na codzień :tak::-)

reklama
Do góry