reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

reklama
A ja sie dowiedziałam co dostane od mezunia na gwizdke- czerwony portfel z motylami :). Miała byc kurtka na motor ale ostatnio bylismy na slub ie znajomych którzy mieli w kwietniu wypadek na motocuklu i chodza o kulach, wiec zaczelismy sie zastanawiac ze chyba sprzedamy motorek i kupimy dopiero jak Wojtek juz bedzie duzy.

My z mężem nareszcie jesteśmy juz po zakupach świątecznych dla synka ufff.
Kupilismy grającą stonogę
www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: 6m+, Zabawa, Grająca stonoga
i byka śmieszka
Zabawki :: Kraina Dziecka - �mieszek Wow Wee Byk

Mamy wielka nadzieje, ze to sie synkowi spodoba, bo na mikołajki kopiliśmy mu z dziadkami naszym zdaniem super zabawkę
www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: 0m+, Zabawa, Zabawka zestaw gimnastyczny 2 w 1
(gra - a to nasz szkrab uwielbia, migaja swiatełka i takie rozne) ale bobo nie podziela zdania o tym ze super:(. A tania nie była.

a my wyrodni rodzice kupiliśmy małemu tylko książeczke ze zwierzątkami za 6 zeta...stwierdziliśmy że i tak mase "pierduł" będzie "spływać" od calej rodziny- a pokój zagracić nie trudno

...zresztą nasze dzieci i tak najbardzie lubią durszlaki i wszystkie inne "dorosłe gadżety";-):-D

hahahaha :-D:-D:-D baba jago świetnie powiedziane :-D:-D:-D o durszlaku to ja jeszcze nie pomyślałam ;-)

my jak narazie na etapie klocków takich mieciutkich, na kazdej ściance inny obrazek; i magnesy cyferki i literki na lodówkę, może to jeszcze dla niego za wczesnie ale on uiwelbia wpatrywac sie w lodówkę co tam nowego powiesiłam i bede zdjecia i poźniejsze jego rysunki przyczepiać kolorowymi magnesami ;-) bardizej to teraz prezent dla mnie niż dla niego :sorry2: A jutro wybieramy sie do sklepów wiec napewno jeszcze coś wykombinuję... inaczej bym chora była :zawstydzona/y:

hahahaha :-D:-D:-D baba jago świetnie powiedziane :-D:-D:-D o durszlaku to ja jeszcze nie pomyślałam ;-)

my jak narazie na etapie klocków takich mieciutkich, na kazdej ściance inny obrazek; i magnesy cyferki i literki na lodówkę, może to jeszcze dla niego za wczesnie ale on uiwelbia wpatrywac sie w lodówkę co tam nowego powiesiłam i bede zdjecia i poźniejsze jego rysunki przyczepiać kolorowymi magnesami ;-) bardizej to teraz prezent dla mnie niż dla niego :sorry2: A jutro wybieramy sie do sklepów wiec napewno jeszcze coś wykombinuję... inaczej bym chora była :zawstydzona/y:

No wlasnie dla naszego synusia też najlepszymi zabawkami są rzeczy codziennego użytku a najbardziej to co akurat znajduje sie w rekach rodziców. Jakis czas temu super przebojem byla plastikowa butelka po wodzie czy tubka kremu do rąk. Dlatego też wybór prezentu "typowego" dla niemowlaka w jego wieku stwarzal nam problem i obawy czy na pewno mu sie to spodoba. Bo głupio bym sie czuła nie mając nic dla niego pod choinką:zawstydzona/y:.

reklama
A u nas Kamilce dostają sie jak narazie tylko papierki po cukierkach, Które je np. Ola:-D im głośniej jej szeleści w rączkach tym lepiej. Rewelacyjne są też małe nakrętki w pudełku po margarynie np.

Do góry