reklama
M.M
Mamusia majowa'07 :)
My niestety nie mamy nic dla małego na mikołaja :----( A to przeciez już jutro... Niestety kwestia finansowa nas troszkę przerosła, organizacja chrzcin itd, a dopiero w piątek mąż dostanie bony świąteczne w pracy... Smutno mi strasznie :----( Pierwszy mikołaj a Piotruś nic nie dostanie :-(Aż głupio mi o tym pisać bo wy takie wspaniałości maluchom nakupowałyście... Mysz- a tak przy okazji, marzę o tym zeby małemu sprawić pana metkę Ma taką jedną przy maskotce co ciućka godzinami wiec w Panu metce napewno by sie zakochał
eh ja na razie nie mam żadnych prezentów - nawet pomysłów brak
Piotrusiowi chyba kupimy tę skrzynkę na narzędzia z fischer prica bo szczeniaczka uczniaczka i wywrotkę już mamy swoją drogą to ta betoniarka - wywrotka to jak już pisałam super zabawka i Piotrus cały czas się nią bawi ale jest okrutnie głośna
garnuszek na klocuszek jakoś mnie nie korci
ale wybrałam sobie prezent na gwiazdkę od mamy - torebkę a na mikołaja kupiłam sobie dziś sweterek w ogóle ostanio zaszalałam i uzupełniłam swoją szafę w końcu muszę mieć jakieś korzyści z tego stypendium ;-)
Piotrusiowi chyba kupimy tę skrzynkę na narzędzia z fischer prica bo szczeniaczka uczniaczka i wywrotkę już mamy swoją drogą to ta betoniarka - wywrotka to jak już pisałam super zabawka i Piotrus cały czas się nią bawi ale jest okrutnie głośna
garnuszek na klocuszek jakoś mnie nie korci
ale wybrałam sobie prezent na gwiazdkę od mamy - torebkę a na mikołaja kupiłam sobie dziś sweterek w ogóle ostanio zaszalałam i uzupełniłam swoją szafę w końcu muszę mieć jakieś korzyści z tego stypendium ;-)
M
mamaoli
Gość
SIMAMA mój Maks to juz prawie dwulatek więc jesli jemu miałabym kupować to np. garaż taki plastikowy na samochody, ostatnio jak byliśmy u mojej kuzynki to u niej taki był i podobał mu się bardzo, a jeśli chodzi o drugi prezent to np jakis ciuszek albo paczuszka slipek albo skarpetek albo chociażby rajstopki, to sie zawsze przyda
u nas prezentów też nie ma, bo kasy brak ale na szczęście dzieci maja dziadków i chrzestnych (sama z babcia wybierałam dla każdego coś fajnego: Maks dostanie buty, Ola rękawiczki- od chrzestnego już ma lale baby anabell i mamusia jej zaraz po wypłacie dokupiła dla nie wózio;-)no a Kamilka będzie miała fajną ciepłą czape)
u nas prezentów też nie ma, bo kasy brak ale na szczęście dzieci maja dziadków i chrzestnych (sama z babcia wybierałam dla każdego coś fajnego: Maks dostanie buty, Ola rękawiczki- od chrzestnego już ma lale baby anabell i mamusia jej zaraz po wypłacie dokupiła dla nie wózio;-)no a Kamilka będzie miała fajną ciepłą czape)
Gaal
Fanka BB :)
To u nas moja mama zaszalała, wariatka z mojej mamy, kupi Zuzi, a potem nie ma co zjeść ... co prawda tata i brat siedzą w Anglii, ale więcej zapłacą za własne utrzymanie i mieszkanie a to co mamie wyślą idzie na opłaty ... szkoda gadać, ale moja mama woli nie zjeść ( ile razy ją zapraszam, to ocziwście się do mnie nie przyzna!!!) ale kupi zuzi prezenta ( z okazji świat i mikołaje kupiła chodzik, ale jeszcze nie wiem jaki, jakieś dwie zabawki edukacyjne i książeczkę do kąpieli,jutro zobaczę!
My z mężem kupujemy mojej mamie grzejnik elektryczny, bo moja mama mieszka na starówce, a tam jak nie masz okien plastikowych to jest strasznie zimno, tak beznadziejnie grzeją!
Mojemu mężowi z okazji Mikołaje kupiłam serię "Włatcy Much" laugh2:-błędy rzecz jasna celowe) oraz biografię Boba Marleya, mam nadzieję, że się ucieszy, wydałam co prawda więcej niż mogłam, ale co tam Mikołajki i święta są raz w roku!
A dla Zuzi od nas mąż ma jutro coś kupić, specjalnie powierzyłam mu to zadanie!
SIMAMA- proponuję kupić samolot albo helikopter ( ponoć w Smyku są fajne i nie dtrogie- jestem w temacie, bo sąsiadka ma chrześniaka, który ma 2 latka)
My z mężem kupujemy mojej mamie grzejnik elektryczny, bo moja mama mieszka na starówce, a tam jak nie masz okien plastikowych to jest strasznie zimno, tak beznadziejnie grzeją!
Mojemu mężowi z okazji Mikołaje kupiłam serię "Włatcy Much" laugh2:-błędy rzecz jasna celowe) oraz biografię Boba Marleya, mam nadzieję, że się ucieszy, wydałam co prawda więcej niż mogłam, ale co tam Mikołajki i święta są raz w roku!
A dla Zuzi od nas mąż ma jutro coś kupić, specjalnie powierzyłam mu to zadanie!
SIMAMA- proponuję kupić samolot albo helikopter ( ponoć w Smyku są fajne i nie dtrogie- jestem w temacie, bo sąsiadka ma chrześniaka, który ma 2 latka)
Marti my Piotrusiowi na Mikołaja też nic ni kupiliśmy ;-) od rodziny i znajomych w ostatnuch dniach dostałs poro prezentów a od nas na gwiazdkę dostanie prezent zresztą u nas nie ma tradycji duzych prezentów na mikołaja zawsze są to jakieś drobiazgi albo słodycze - dopero gwiador szaleje
Żania7
mama kochanych urwisków
Marti my Piotrusiowi na Mikołaja też nic ni kupiliśmy ;-) od rodziny i znajomych w ostatnuch dniach dostałs poro prezentów a od nas na gwiazdkę dostanie prezent zresztą u nas nie ma tradycji duzych prezentów na mikołaja zawsze są to jakieś drobiazgi albo słodycze - dopero gwiador szaleje
święta racja u nas też to samo Mikołaj przynosi czekoladę, cukierki lub jakies drobiazgi, dopiero gwiazdor za to dźwiga wór z prezentami
Maja dostanie jutro garnuszek bo do Polski nie chcemy go wozić żeby tam na gwiazdke dostała i znów go tu ciągnąć bez sensu by było, a tak to w Polsce dostanie prezenty od cioć wujków babć prababć i reszt a od nas jakąś książeczke dostanie na gwiazdke żeby nie było głupio że od wszystkich cos ma a od rodziców nie
M.M
Mamusia majowa'07 :)
Marti!! Daj małemu ogromnego buziaka, poświęć więcej czasu na zabawę niż zwykle i bedziesz miała najszcześliwsze dziecko na świecie :-)
Też tak na to patrzę Pobawimy się gazetą lub poprzesypujemy chałasujący cukier Najważniejsze że razem ;-)
reklama