reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

Piotrus dostał od dziadka na mikołaja szczeniaczka uczniaczka :-D ta zabawka jest super !!! Piotruś śmieje się do niej niesamowicie a juz najlepiej pasuje mu cmokac uszy albo pchac ogonek do buzi :-D:-D

od znajomego dostał też swój pierwszy prawdziwy samochód - betoniare z fischer prica - co prawda nasz synek ma własną koncepcję jak nalezy bawić się samochodem ale co tam :-D

a babcia nakupowała mu mase ciuszków - bo ze wszystkiego nam juz wyrasta :tak:

reklama
mój mąż na pytanie co by chciał dostać na świeta powiedział ze świety spokój i zdrowie dla córci to bedzie najlepszy prezent, więć postanowiłam kupić ramke na zdjęcie jakąś ładna i w niej umieścić napis świety spokój:-D, jeszcze sprawie mu inny prezent ale najpierw zobacze jego mine jak odpakuje ten:rofl2:

a więc jak już kiedyś postanowiłam tak zrobiłam:
a oto ów prezent:)
6t36o1l.jpg

dostanie jeszcze koszule z krawatem i myszke do kompa taką jak chce ale oczywiście szkoda mu kasy bo ta jeszcze działa

Maja miała dostać w pierwszej wersji szczeniaczka ale już dawno go kupiłam i już się nim bawi bo nie mogłam się doczekać jej wesołej minki jak go zobaczy, więc teraz dostanie garnuszek na klocuszek ale schowałam go do szafy bo już mnie korci żeby dać wcześniej
7xahvv4.jpg

oj mi by sie takie talony przydaly, duuuzo talonow :tak::-D ostatnio mam taki nawal w pracy, ze wstaje przed 6 juz i zasiadam do kompa, w ciagu dnia praca i chlkopaki, wieczorem znow praca:/ i tak w kolko. Doba dla mnie ostatnio za krotka.

Ja wiem , że maluchy nie rozumieją wielu rzeczy ale szczególnie przy dwójce każde na gwiazdkę powinno dostać swój prezent. Choćby z tego powodu by mniejsze nie szło do starszego a jeśli juz to by to starsze też mogło obejrzeć zabawkę młodszego i by było "sprawiedliwie". Przypuszczam , ze gdyby było tylko jedno już by dostawało gwiazdkowe prezenty ;)
Aletko święta racja:laugh2:, a co do prezentu talonów na sen jest super:-D
w następnym roku zrobie:tak:

zielono_mi nie zazdroszczę Ci, choć to nie znaczy że ja nic nie robie w domu.

Żaniu "święty spokój" wygląda super, Aletko pomysł z talonem też oryginalny, chyba coś takiego wymyślę, może jeszcze z jakimiś innymi gratisami typu: 8 godzin snu bez budzenia, śniadanko do łóżka, pyszna kolacyjka, bara bara :) itp.
Widzę, że Szczeniaczek uczniaczek górą, synuś też dostał go od chrzestnej, a mieliśmy go sami mu kupić, no i teraz musimy coś wymyśleć, może taka wywrotka z Fisher Price, albo klawiaturę kompuretową do walenia :-) no i ostatnio obkupiłam małego w ciuszki, bo powyrastał z pajaców, a odkąd się rusza, to najwygodniejszy ciuszek.
Moja siostra kupiła małemu garnuszek na klocuszek i wyobraźcie sobie, że okazał się wadliwy - jeden przycisk nie grał). Jak poszli zareklamować do Carefouru, to baba powiedziała, że dziecko zepsuło, a zabawka nie była nawet rozpakowana (mogło zepsuć, ale na hali), zostawili w sklepie, ciekawe czy uwzględnią reklamację, a wszystko przez to, że powiedzieli, że jest wadliwa, gdyby oddali to nie byłoby tych problemów. :-(

strasznie duzo kupujecie dzieciom - tak mi sie wydaje... Ja to wlasciwie na Mikolaja tylko Pana Metke mu dam, a pod choinke ten chodzik-pchacz z Allegro i uczona sluchaweczke.

zapomniałam ale wyrwałam się dziś na pól dnia na zakupy z siostra. Szukałyśmy gwaizdkowych prezentów. Dla męża kupiłam szlafrok. Mamie kupiłysmy wisiorek z paskiem pustyni i łańcuszek do tego. Jeszcze tacie coś musimy wymysleć. A i małemu kupiłam spodnie w reserved sztruksiaki na szelkach brązowe bo dostał od prababci na mikołaja 5 dyszek więc je wydałam i jeszcze do tego bodziak z długim rękawem.

reklama
Do góry