reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

jakby miala paragon to na pewno moglaby wymienic. moja mama kupila Jasiowi aktywne klocki (jakies 3-4 tygodnie temu) i w SMYKu nie robili zadnego problemu z wymiana na cos innego. Mama uznala ze Jasio dostanie cos podobnego od mojego brata wiec wymienila na cos do ubrania.

reklama
Mysz mama ma paragon pójdzie w poniedziałek z prośbą żeby wymienili, napisze w poniedziałek czy się zgodzili.
Aletko super prezenty dostaną Twoje dzieciaczki

Żaniu też bym sie zdenerwowała mimo, że mama chciała dobrze.

Aletko zabawki super, my kolejkę kupimy w przyszłym roku, ale juz mamy upatrzoną.

Myszko to Jasio był napewno przezadowolony:-D.

Gaal moja koleżnka mieszka na starówce tak samo się nacierpi jak Twoja mama:-(. Nic nie dadzą jej wymienić.

Aletko - to faktycznie sei dziadkowiepostarali-super :-) Moi nie moga takich hojnych prezentow robic ale za to kupuja czesciej cos tanszego Jasiowi wiec w sumie sie rownowazy ;-)
Ciekawe co wymysla tesciowie-pewnienic -dadza nam kase zebysmy sami cos wybraliityle. Nie zadadza sobie nawet trudu zeby pojsc do sklepu i cos wybrac...:baffled: Ale niewazne zreszta.

mysz ja tam wole kase dostać dla dzieci niż coś co mi się nie podoba np.
ale to z czasem się zmieniło, na początku tez mi było przykro, ze moi rodzice jakoś nic nie kupią tylko pieniążki...
A teście się z czasem wyrobili;-)troche poznali moje gusta a i często się konsultują i pytaja co by mi się najbardziej przydało

Aletko super kolejki:tak:

ja zupełnie zaniedbuję ten wątek :baffled:
my nic małej nie kupiliśmy na Mikołaja,ale wczoraj byliśmy w Tesco i może to błahostka,ale wzięliśmy te takie puzle na podłogę.oczywiście Piotr już je rozpakował i ułożył :-D
natomiast babcia się pokazała od jak najlepszej strony-w czwartek przyjechała,pilnowała małą,przywiozła prezent-dwa śpioszki,takie ciepłe,ze stopkami,które ja używam jako piżamki :tak: zostawiła metki z cenami,gdybym chciała wymienić,ale ja nie chcę,bo ciuszki ciut za duże dziś-za tydzień pewnie będą jak w sam raz :tak: cieszę się,że babcia ma cel w życiu i ma kogo obdarowywać :-D

powiem wam szczerze, ze ja tez wolalabym dostac pieniazki niz jakis prezent, ktorym chlopaki nie ebda sie bawily, ktory bedzie zupelnie bezuzyteczny.Ale jak na razierodszice i tesciowie, jesli juz cos kupuja zawsze pytaja czy bysmy czegos potrzebowali, wiec takich problemow nie mam.

Aletko: kolejka swietna. Beda miala dzieciaczki frajde w swieta. Pewnie corcia nie ebdzie sie mogla doczekac momentu rozpakowanie prezentow, w koncu to juz jej drugie swieta:-)

Pan Metka jest swietny, pewnie mnostwo radosci sprawia dzieciaczkom,co?

Faktycznie trzecie, zle poloczylam. Za pierwszym razem byla mniej wiecej w wieku naszych dzieciaczkow teraz, co? Z czerwca jest? jeszcze troszke podrosnie i juz od poczatku grudnia nie bedzie sie mogla doczekac.Poczekaj jeszcze troszke:tak::-)

reklama
Do góry