reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Święta, PREZENTY :) i takie tam :)

jakby miala paragon to na pewno moglaby wymienic. moja mama kupila Jasiowi aktywne klocki (jakies 3-4 tygodnie temu) i w SMYKu nie robili zadnego problemu z wymiana na cos innego. Mama uznala ze Jasio dostanie cos podobnego od mojego brata wiec wymienila na cos do ubrania.

reklama
Mysz mama ma paragon pójdzie w poniedziałek z prośbą żeby wymienili, napisze w poniedziałek czy się zgodzili.
Aletko super prezenty dostaną Twoje dzieciaczki

Żaniu też bym sie zdenerwowała mimo, że mama chciała dobrze.

Aletko zabawki super, my kolejkę kupimy w przyszłym roku, ale juz mamy upatrzoną.

Myszko to Jasio był napewno przezadowolony:-D.

Gaal moja koleżnka mieszka na starówce tak samo się nacierpi jak Twoja mama:-(. Nic nie dadzą jej wymienić.

Aletko - to faktycznie sei dziadkowiepostarali-super :-) Moi nie moga takich hojnych prezentow robic ale za to kupuja czesciej cos tanszego Jasiowi wiec w sumie sie rownowazy ;-)
Ciekawe co wymysla tesciowie-pewnienic -dadza nam kase zebysmy sami cos wybraliityle. Nie zadadza sobie nawet trudu zeby pojsc do sklepu i cos wybrac...:baffled: Ale niewazne zreszta.

mysz ja tam wole kase dostać dla dzieci niż coś co mi się nie podoba np.
ale to z czasem się zmieniło, na początku tez mi było przykro, ze moi rodzice jakoś nic nie kupią tylko pieniążki...
A teście się z czasem wyrobili;-)troche poznali moje gusta a i często się konsultują i pytaja co by mi się najbardziej przydało

Aletko super kolejki:tak:

ja zupełnie zaniedbuję ten wątek :baffled:
my nic małej nie kupiliśmy na Mikołaja,ale wczoraj byliśmy w Tesco i może to błahostka,ale wzięliśmy te takie puzle na podłogę.oczywiście Piotr już je rozpakował i ułożył :-D
natomiast babcia się pokazała od jak najlepszej strony-w czwartek przyjechała,pilnowała małą,przywiozła prezent-dwa śpioszki,takie ciepłe,ze stopkami,które ja używam jako piżamki :tak: zostawiła metki z cenami,gdybym chciała wymienić,ale ja nie chcę,bo ciuszki ciut za duże dziś-za tydzień pewnie będą jak w sam raz :tak: cieszę się,że babcia ma cel w życiu i ma kogo obdarowywać :-D

powiem wam szczerze, ze ja tez wolalabym dostac pieniazki niz jakis prezent, ktorym chlopaki nie ebda sie bawily, ktory bedzie zupelnie bezuzyteczny.Ale jak na razierodszice i tesciowie, jesli juz cos kupuja zawsze pytaja czy bysmy czegos potrzebowali, wiec takich problemow nie mam.

Aletko: kolejka swietna. Beda miala dzieciaczki frajde w swieta. Pewnie corcia nie ebdzie sie mogla doczekac momentu rozpakowanie prezentow, w koncu to juz jej drugie swieta:-)

Pan Metka jest swietny, pewnie mnostwo radosci sprawia dzieciaczkom,co?

Faktycznie trzecie, zle poloczylam. Za pierwszym razem byla mniej wiecej w wieku naszych dzieciaczkow teraz, co? Z czerwca jest? jeszcze troszke podrosnie i juz od poczatku grudnia nie bedzie sie mogla doczekac.Poczekaj jeszcze troszke:tak::-)

reklama
Do góry